2a divisió FEF

Jordi Masó serà operat demà d’una fractura nasal

2a divisió B. El migcampista de l’Olot ha patit l’aparatosa lesió durant l’enfrontament del seu equip al camp del Cornellà. Masó podria perdre’s un bon grapat de partits

La derrota de l’Olot al camp del Cornellà (3-0) ha tingut conseqüències nefastes pel que fa a les sensacions i el joc de l’equip, que encara no sap què és guanyar en la lliga després de tres partits. També n’ha tingut en forma de lesió, i és que, Jordi Masó ha patit un trencament nasal després d’un xoc fortuït amb el cap del garrotxí Albert Dorca.

El migcampista de Fontcoberta va notar de seguida que s’havia fet mal i va caure a terra a plom demanant les assistències mèdiques. Els fisioterapeutes van comprovar l’estat del nas de Masó i van demanar el canvi immediatament. De fet, l’exjugador del Llagostera va abandonar pocs minuts després les instal·lacions del Cornellà per dirigir-se a l’hospital per fer una primera exploració i demà serà operat per corregir la fractura. El futbolista del conjunt de la Garrotxa podria perdre’s un bon grapat de partits tenint en compte que el calendari per a l’equip dirigit per Raúl Garrido s’atapeeix de valent, generant un nou contratemps després de la lesió patida per Lluís Aspar al bíceps femoral (el de Molló estarà tres setmanes de baixa.

Masó ha rebut durant el dia missatges d’ànim i escalf a través de les xarxes socials. De diversos aficionats, companys i jugadors del Cornellà, entre ells el propi Dorca, amb qui ha topat.

lesPatrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)