2a divisió FEF

Un punt, i encara gràcies

2a divisió B. L’Olot concedeix aviat un gol al Prat i després d’una primera part fluixa i desconcertant, juga bé en la segona, fet que li val per empatar

olot 1 ae prat 1

OLOT:Ballesté; Blázquez (Vivi, 76’), Alan Baró, Carles Mas; Soler, Barnils, Eloi (Kilian, 65’), Escoruela; Pedro; Xumetra (Moha, 83’) i Juan Delgado (Salinas, 65’).AE PRAT:Craviotto; Diego Garzón, Martos, Ricarte, Neeskens; Adri Díaz, Putxi, Padilla (Sarmiento, 76’); Domi (Figueras, 76’), Carracedo (Marc Padilla, 71’) i Artigas (Montero, 65’).GOLS:0-1 (4’) Artigas. 1-1 (78’) Salinas.ÀRBITRE:Ramo Andrés..T.G.:a Barnils (67’), de l’Olot i a Ricarte (61’), i Domi (76’), del Prat.T.V.:cap.

L’Olot va empatar contra el Prat i continua sense mostrar la seva millor versió, la que el curs passat li va permetre meravellar tothom i la que el va convertir en un equip gairebé invencible, fins que la Covid-19 va aparèixer en les nostres vides. I és que els olotins han jugat ja quatre partits de lliga i només han sumat dos punts, un rèdit que el mantindrà una setmana més a la cua de la classificació del subgrup A del grup tercer. I el calendari fa pujada, amb un desplaçament a Andorra i la visita del Barça B, per posar-se al dia.

La moral dels de Raúl Garrido no passa pel seu millor moment a conseqüència dels dubtes d’un inici irregular. I en el minut 4, Artigas es va encarregar de furgar en la ferida i assestar un cop baix al conjunt garrotxí. El davanter va ser més murri que Alan Baró i va picar la pilota per damunt de la sortida de Pol Ballesté per donar avantatge al Prat, un autèntica galleda d’aigua freda que, com era d’esperar, no va caure gens bé en la parròquia local, que no trenava jugades amb claredat ni feia moure la pilota amb criteri i velocitat. Fins i tot el Prat va estar a punt de fer el segon en una nova rematada de cap d’Artigas i una posterior de Padilla (19’) –precisament el migcampista sí que va encertar en el minut 26, però el col·legiat va anul·lar-li la diana per fora de joc–. L’Olot, estèril en atac, va acabar el primer acte abatut i mirant el cel buscant les solucions que no acaben d’arribar tot i els canvis de dibuix aplicats pel seu tècnic –Garrido va deixar enrere el 3-4-1-2 per jugar amb un 4-3-3.

Millora evident

En la segona part, de seguida es va veure un Olot més insistent, orgullós i veloç en la circulació i la creació de joc. Pedro gairebé empata però Craviotto li va rebutjar el xut quan el figuerenc havia resseguit la frontal buscant la millor posició (50’). Poc després els olotins van reclamar penal de Craviotto, que va atropellar Juan Delgado (53’) i una centrada de Soler gairebé l’aprofita Eloi, tot i que el seu llançament va anar als núvols (59’).

L’Olot guanyava terreny al rival i Juan Delgado, just abans de ser canviat, va topar amb un Craviotto vestit de porter d’handbol, que li va aturar la pilota a baix amb la cama (64’). El d’Elda va deixar el lloc a Álvaro Salinas, precisament qui acabaria sent protagonista en l’empat. Tot i que no va entrar gaire en joc, una pilota de Carles Mas bombejada a la frontal va acabar amb una pentinada de Barnils, que ja s’havia instal·lat a la mitjapunta de l’atac. Salinas, molt hàbil, va caçar la prolongació del de Seva per superar Craviotto i posar un empat just (78’).

Tot i que quedava temps per buscar la remuntada, els de la Garrotxa no van gestionar gaire bé el tram final i el Prat va saber controlar-lo lluny de la seva àrea, impossibilitant cap més diana.

La primera part m’ha provocat tristesa i decepció, perquè no reconeixia l’equip. Per sort, en la segona ho hem fet millor tot i no poder remuntar
O comencem a competir ja o no anem bé. Oblidem la segona B pro, o si no baixarem a tercera