El Girona B s’endú el duel gironí contra el Banyoles (1-3)

3a divisió. El filial ha encaixat una diana de jugada 533 dies després, però tot i això, un gol en la segona part de Joel Priego i un altre de Pachón, ja al final, han donat un nou triomf als d’Àxel Vizuete

El Girona B ha vençut 1-3 al Banyoles en el duel gironí de la cinquena jornada de tercera, mentre que el Peralada ha sumat un punt d’orgull contra un Sant Andreu que s’havia avançat en el 77.

En el duel gironí de la jornada, el Banyoles ha perdut contra el Girona B (1-3). En la primera part, el filial blanc-i-vermell s’ha avançat gràcies a una diana d’Àlex Pachón aprofitant una centrada. Els banyolins no han digerit gaire bé la diana visitant, però Moha s’ha tret de la màniga un xut des de la frontal que ha sorprès a Jonathan, en la primera diana de jugada que encaixava l’equip dirigit per Àxel Vizuete des del 2 de juny del 2019, en el partit d’anada de la promoció d’ascens a tercera contra el Manresa. El curs passat, els gironins van rebre dos gols, els dos de penal, el darrer el 22 de setembre per part del Parets, unes dades increïbles.

En la segona part, als dos equips els ha costat generar joc ofensiu però, la qualitat individual del Girona B s’ha imposat quan Joel Priego, amb una gran volea des de dins de l’àrea, ha batut Bartrina per establir 1-2. Ja en l’afegit, Pachón ha firmat un doblet per certificar tres punts més per als blanc-i-vermells, que es mantenen en la part alta, tot i haver disputat un partit menys.

Un punt de mèrit

El Peralada ha empatat contra el Sant Andreu (1-1). En la primera part, els de l’Alt Empordà han aguantat bé les arribades visitants, que han generat sensació de perill, sobretot en el tram final, a través de Kilian. El porter Aroca, un puntal de l’equip empordanès ha tornat a ser providencial per mantenir ben viu al seu equip, fins que en la segona part, la insistència visitant ha donat el fruït i Joan Noguera ha fet el 0-1 a la sortida d’un corner. La rematada de cap del futbolista del Sant Andreu ha tocat el travesser i ha acabat entrant a dins de la porteria defensada per Aroca (77’).

El Peralada ha reaccionat molt bé a la diana visitant i en el 84 Ritxi ha estavellat una pilota al pal, el preludi de l’empat de Josu, després d’una doble rematada, la primera ha topat amb el porter Riera i la segona ha entrat a dins de la porteria.

El punt permet a l’equip dirigit per Albert Carbó mantenir-se invicte després de cinc jornades (quatre partits pels xampanyers), confirmant un inici prometedor.