3a divisió FEF

El Terrassa intentarà fer saltar la banca

Copa. Els vallesans queden emparellats amb el València amb el factor camp a favor. El Llagostera-Espanyol, l’únic duel català

L’únic representant del grup català de la tercera divisió, el Terrassa, s’enfrontarà a un dels rivals més difícils disponibles en la primera ronda de la copa. El València serà el rival de l’equip de Xavi Molist en una eliminatòria que es disputarà el 16 de desembre, a partit únic, i amb factor camp favorable a l’equip petit.

El sorteig també ha deixat una única eliminatòria entre equips catalans. el Llagostera, de la segona divisió B; contra l’Espanyol, actualment líder a la segona categoria del futbol estatal. Els altres representants catalans en el futbol professional –a excepció del Barça, que entra en la següent eliminatòria per haver disputat la Supercopa– jugaran contra l’Eivissa Pitiuses (en el cas del Sabadell) i contra la Gimnàstica Segoviana (en el cas del Girona). Tots dos s’hauran de desplaçar per disputar aquest partit, enmig d’un calendari molt pressionat en la segona divisió.

Terrassa - València
Eivissa Pitiusses - Sabadell
Segoviana - Girona
Llagostera - Espanyol
Marbella - Lleida
L’Hospitalet - Almeria
Marino - Cornellà
Poblense - Olot

L’Hospi, l’únic que jugarà a casa

En el sorteig corresponent als xocs entre equips de segona B, els equips catalans en general no han tingut gaire sort. Dels quatre, només l’Hospitalet jugarà a casa i ho farà contra un rival de superior categoria (l’Almeria, de segona divisió) ja que els riberencs entren en el sorteig com a campions de tercera divisió del curs passat. La resta haurà de viatjar en desplaçaments no gaire còmodes. El Cornellà visitarà el Marino de Luanco, a Astúries que actualment és penúltim en el grup 1 B; el Lleida viatjarà a Marbella per jugar contra el cinquè del grup 4A i l’Olot anirà a Sa Pobla on s’enfrontarà el penútlim del grup 5A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)