2a divisió FEF

El Llagostera-Espanyol, un plat fort per a l’estrena

Copa. Els gironins rebran un dels rivals més atractius que els podien tocar, mentre que el Girona visitarà la Gimnástica Segoviana i l’Olot el Poblense

L’estadi de La Cartuja de Sevilla, on es disputaran les dues finals de copa que s’han de jugar el 2021 –la del curs passat i la d’aquest–, va ser el marc ahir del sorteig de la primera eliminatòria, que es disputarà el 16 de desembre i hi participaran tres equips de les comarques gironines: el Girona, el Llagostera i l’Olot.

Qui va quedar més satisfet del resultat del sorteig va ser el Llagostera. Als d’Oriol Alsina els podia tocar un equip de primera, però això no va poder ser. Ara bé, els gironins rebran la visita de l’Espanyol, en el que serà l’únic duel català de la primera eliminatòria. Els blanc-i-blaus seran un rival atractiu per als llagosterencs, segurament més del que haurien estat la majoria d’equips de primera –Atlético, Sevilla i València al marge–. “És un orgull jugar contra l’Espanyol, un equip de primera que és a segona per circumstàncies. No hi hem jugat mai en partit oficial i estem il·lusionats. Serà molt i molt difícil, però competirem i intentarem passar l’eliminatòria”, comenta Alsina, que confia que hi pugui haver públic: “Els socis es mereixen poder viure aquest partit en directe després de tot el que han patit i aguantat.”

L’Olot no va tenir tanta sort, i és que als de Raúl Garrido també els podia tocar a casa contra un equip de segona A, però el sorteig els va enquadrar amb el Poblense, de segona B, i a més amb el partit a domicili. Els olotins, que tenen l’ambició de passar l’eliminatòria per després rebre un rival més atractiu al municipal, hauran de viatjar a Palma per visitar un equip que acaba de pujar i que, com ells, encara no coneix la victòria. “L’avantatge és que és un desplaçament relativament curt i en avió. És un equip que sempre ha estat a dalt a tercera i finalment ha aconseguit l’ascens. Serà un partit molt disputat i difícil, però esperem plantejar una bona eliminatòria per poder-la passar i intentar gaudir d’un club important a casa, que el club i la ciutat ho necessiten”, comenta el director esportiu, Sergi Raset.

Finalment, el Girona, que sabia segur que jugaria a fora, tampoc no ha tingut gaire sort, i és que haurà d’afrontar un viatge més pesat, que afegirà cansament a una plantilla minvada d’efectius, per visitar la Gimnástica Segoviana, que de moment domina el grup castellanolleonès de tercera divisió amb cinc victòries en cinc partits, dotze gols a favor i només un en contra.

El Terrassa, amb premi

Entre la resta de catalans el més afortunat va ser el Terrassa, que rebrà la visita del València. L’Hospitalet serà l’altre equip que jugarà a casa, contra l’Almeria, mentre que el Sabadell, el Cornellà i el Lleida visitaran l’Eivissa Pitiüses, el Marino i el Marbella, respectivament.

LES VALORACIONS

És un honor jugar contra l’Espanyol. Serà molt complicat però competirem i volem passar
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Serà un partit disputat però esperem passar i rebre un equip important a casa
Sergi Raset
director esportiu de l’olot
Terrassa - València
Gimn. Segoviana - Girona
Llagostera - Espanyol
Eivissa Pitiüses - Sabadell
L’Hospitalet - Almeria
Marino - Cornellà
Poblense - Olot
Marbella - Lleida
* El Barça no juga aquesta eliminatòria perquè participa en la supercopa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)