Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“La situació ens demana ser molt competitius”

Sense que s’escapi cap símptoma d’eufòria com sí que ha passat en l’entorn, Francisco ja ha deixat enrere l’última victòria contra l’Espanyol, el líder i clar dominador de la categoria, i centra els esforços en el Màlaga. De fet, l’alegria de vèncer els periquitos va durar a l’andalús les poques hores que van passar entre el xiulet del col·legiat i la sessió d’entrenament de l’endemà: “El triomf contra l’Espanyol ens va aportar alegria, però gens d’eufòria. De seguida hem tornat a treballar de valent, pensant només en el Màlaga i els tres punts en joc”, deia l’entrenador blanc-i-vermell, que insistia: “Hem rebut felicitacions, però insisteixo que ja és passat. Això és la segona A, no s’atura, i qualsevol equip pot vèncer qualsevol rival; hem d’estar 100% focalitzats en el Màlaga si el volem superar.”

Precisament, Francisco va avisar dels perills del proper contrincant del seu equip, un Màlaga que no ha tingut capacitat de profunditzar en la seva plantilla per culpa del límit salarial, el més baix de segona A: “Fora de casa tenen molt bons números. Solen jugar amb tres centrals però mantenen la verticalitat en la línia ofensiva, amb jugadors bons en l’un contra un i un equip equilibrat. És cert que van passar un moment institucional complicat a l’estiu, però al final han pogut aconseguir bons jugadors”, analitza el d’Almeria, que insisteix que l’equip no pot abaixar el llistó de la competitivitat si vol continuar sumant: “Per les baixes que hem tingut i les que continuem tenint, ja vam dir que el més important és puntuar. No fer-ho podia crear sensació d’inseguretat però ara no val pensar en el play-off, calcular a quants punts estem del sisè ni res d’això. La situació ens demana ser competitius per sumar punts i afrontar la segona volta amb garanties.”

Francisco va mostrar-se content de l’actitud i el rendiment dels futbolistes del filial, peces clau per impulsar la resta de l’equip: “Hi ha bona sintonia amb Àxel Vizuete. Hi ha jugadors en plena dinàmica amb el primer equip i d’altres que també competeixen a tercera. Potser els hem perjudicat, però és el que toca i l’ambició i la il·lusió de tots”, conclou.

GENS D’EUFÒRIA

“De seguida hem tornat a la feina, pensant només en el Màlaga i els tres punts en joc”

EL MÀLAGA

“A fora tenen bons números; solen jugar amb tres centrals però amb verticalitat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)