2a divisió FEF

Un penal trenca la imbatibilitat del Llagostera (1-0)

2a divisió B. Els gironins perden el primer partit de la temporada al camp del Lleida (1-0) en un partit sense ocasions clares més enllà del gol de la victòria dels de la Terra Ferma

El Llagostera ha perdut el primer partit de la temporada al camp del Lleida (1-0) en un partit en què no ha passat absolutament res fins que els locals s’han trobat amb un penal a les acaballes que ha decidit el matx.

La primera part no ha deixat gaire res a destacar, i és que el Lleida ha tingut lleugerament més control de la possessió però no ho ha sabut transformar en arribades a l’àrea de Marcos, i és que ha jugat a un ritme molt baix que ha permès que el Llagostera es trobés molt còmode en defensa. De fet, Marcos només ha hagut d’intervenir en un xut tímid’Abel Molinero, mentre que el Llagostera només ha xutat a porteria en una falta molt llunyana de Julen que Pau Torres ha desviat córner just abans del descans.

La segona part ha començat amb un guió molt similar, tot i que durant uns minuts el Llagostera ha tingut més presència a camp rival. La primera bona ocasió, però, l’ha tingut el Lleida amb un xut de Fall en que ha rebutjat Marcos en una jugada a pilota aturada. El Llagostera ha respost amb una jugada individual de Guiu que ha acabat amb un xut que ha desviat sense gaires problemes Pau Torres. El partit s’anava consumint amb el zero a zero però el Lleida s’ha trobat amb un contraatac en què s’ha embolicat, però que ha pogut treure un penal de Cortés sobre Raúl González, que ell mateix ha convertit en l’1-0 (75’). Els gironins, que a més ha patit l’expulsió de Cortés, han intentat reaccionar i a punt han estat d’empatar en el 94’ en una doble ocasió de Pitu