2a divisió FEF

L’empat amb més valor

2a divisió B. El Llagostera torna a mostrar la seva solidesa per treure un punt del camp del líder, el Cornellà, en un partit amb poques ocasions

cornellà 0 llagostera 0

CORNELLÀ:Ramón; Guzmán, Pol Moreno, Borja García, Rulo; Agus Medina, Dorca; Eloy Gila, Àlex Pla (Pitu, 87’), Pablo Fernández; i Ontiveros (Max, 73’).LLAGOSTERA:Marcos; Aimar, Lucas, Julen, Genar (Dieste, 75’); David García, Manchón; Guiu, Duba (Aleix, 65’), Salvans (Gil, 46’); i Sascha.ÀRBITRE:Calvo Martínez.T.G.:Agus Medina, Eloy Gila i Borja García; David García, Marcos i Aleix.T.V.:cap.

No són tres punts, que li haurien anat d’allò més bé per recuperar-se després de la derrota de dimecres al camp del Lleida, però sumar un punt al camp del Cornellà, que fa un any que no sap el que és perdre a casa, sempre és un resultat positiu. Per això el Llagostera va acabar ben content amb la feina feta en el partit d’ahir, i és que el cert és que el resultat podria haver estat un altre. No per ocasions clares ni per ser dominador del partit, però sí per les sensacions, i és que si una cosa van aconseguir els gironins va ser que els del Baix Llobregat no estiguessin còmodes sobre el terreny de joc. Això sí, els locals també hi van poder dir la seva i van tenir les seves ocasions per guanyar.

En la primera part ja es va veure que el partit seria de tu a tu, entre dos equips que saben què fer quan no tenen espais. Sobretot defensivament, i és que ni els uns ni els altres van ser capaços de fer mal a l’equip rival gràcies a la solidesa que van demostrar. Només el Cornellà, ja en el minut 35, va tenir una bona ocasió en un servei de banda que Ontiveros, forçat, va acabar rematant molt a prop de la base del pal.

En la segona part el Llagostera no va pressionar tant els verds al seu camp, però en canvi va ser més vertical quan tenia la pilota. De fet, en el 49’ Sascha va tenir una molt bona ocasió però Ramón, amb una bona estirada, va desviar el seu intent de vaselina. La resposta, la va donar Agus Medina, amb un obús que va obligar Marcos a treure una mà excel·lent per desviar a córner. Tot i això el Cornellà no va trobar la manera de fer mal a la defensa gironina i el Llagostera va tenir el gol a les mans en els últims minuts, sobretot Aimar en un parell de jugades a pilota aturada i Guiu en una bona transició de Gil.

ELS VESTIDORS

Hem de valorar molt l’empat. Hem sabut competir de tu a tu contra l’equip que millor està jugant aquestes primeres jornades
En la segona part, hem estat més enrere, però també és quan més perill hem generat
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)