2a divisió FEF

Que la ressaca sigui dolça

2a divisió B. El Llagostera rep el Barça B (17 h) assaborint encara la copa Federació

El Llagostera encara està amb un somriure d’orella a orella després de guanyar dimecres la copa Federació en una final èpica, però no té temps per gaires celebracions més, perquè aquesta tarda rep al municipal la visita del Barça B. És l’hora de centrar-se en la lliga –sense perdre de vista el pròxim partit de copa contra l’Espanyol– i mirar de traslladar els èxits aconseguits aquest curs a la competició més important, on de moment els gironins semblen avesats a l’empat –quatre en sis partits–. El Llagostera sap que hi haurà de posar els cinc sentits per no veure’s atropellat per un Barça B que, després d’un inici complicat, s’ha carregat de moral després de guanyar a casa contra el Lleida (2-1) i que estarà molt més descansat que els gironins. El duel d’aquesta tarda serà el punt final de la marató de dos partits per setmana que encadenen els gironins, que a més hi sumen el llarg viatge en autocar fins a Las Rozas d’aquesta setmana.

La referència per als gironins és el partit contra l’Espanyol B, en què els d’Oriol Alsina van aconseguir l’únic triomf del curs. Pitu i Juvanteny, lesionats, seran baixa avui.

1 Partits guanyats 2

4 Partits empatats 1

1 Partits perduts 3

3 Gols a favor 4

2 Gols en contra 6

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)