futbol català

El Júpiter arrenca millor

Ben plantat. Tot i que el Vilafranca va tenir més domini de la pilota, els gris-i-grana es van defensar amb ordre per aconseguir la victòria

Les bones sensacions del Vilafranca en la pretemporada no van quedar paleses ahir en el primer partit de lliga, i el Júpiter, molt ben plantat i perillós en el contraatc, es va endur els tres punts gràcies a una rematada de cap de Daniel Lee. En els primers 45 minuts, els penedesencs van sortir disposats a dominar el partit; la possessió, però, no es va traduir en aproximacions a l'àrea. De fet, va ser tot just iniciar-se la segona part que els d'Ivan Moreno van tenir una bona doble ocasió per obrir la llauna. Però com si l'ensurt hagués servit per despertar el Júpiter, els locals es van començar a mostrar perillosos al contraatac. I en el millor moment dels de la Verneda, Lee va fer l'únic gol del partit en rematar amb el cap una falta lateral servida per Àlex Prat. Després del gol, el partit es va embrutar, i entre expulsió i expulsió, el Vilafranca es va veure incapaç de trobar la porteria rival per aconseguir l'empat.

JÚPITER1 VILAFRANCA0

JÚPITER: Víctor, Roger, Adri, Lee, Sergi, Dani, Ángel, Vives (Marcos, 75'), Eric (Pep, 90'), Prat i Pau (Roger Peris, 87'). VILAFRANCA: Miguel Ramos, Duran, Castillo (Òscar, 75'), Medina, Via, Guzman (Bernat, 66'), Boira, Josep Díez (Fonta, 66'), Víctor Oribe, Josu i Santi Triguero, GOLS: 1-0 (56') Lee. ÀRBITRE: Luceño Soriano. T.G.: als locals Roger, Adri, Vives, Pau, Marcos i Lee; i als visitants Josep Díez, Medina i Òscar. T.V.: per doble amonestació, al local Lee (87') i als visitants Medina (74') i Òscar (79'). PÚBLIC: uns 200 espectadors.