2a divisió FEF

Futbol

Copa Federació

Un duel molt reiteratiu

Copa Federació. El Badalona i el Vilafranca, que també s'han enfrontat en el Torneig d'Històrics i en la copa Catalunya, es jugaran l'accés a la final catalana, on els espera la Pobla

El Vilafranca i el Badalona, que ja s'han vist les cares dos cops aquest estiu, s'enfrontaran en la copa Federació. Ahir es va fer el sorteig de la fase catalana, que només afronten tres equips, i els dos conjunts es disputaran l'accés a la final, a la qual passa directament la Pobla de Mafumet. L'anada es disputarà al Barcelonès el 7 de setembre i la tornada, al Penedès el dia 21. El guanyador s'enfrontarà a la Pobla; l'anada, al Tarragonès el 28 de setembre i la tornada, el 19 d'octubre. El guanyador final disputarà la fase estatal.

Els dos precedents entre el Vilafranca i el Badalona han estat empats. En la final del Torneig d'Històrics, el 7 d'agost, hi va haver empat (2-2) i victòria penedesenca als penals (5-4). En la copa Catalunya, dos dies després, el Badalona es va revenjar en els penals (3-5) després de l'1-1 del partit.

Badalona - Vilafranca
7/9
Vilafranca - Badalona
21/9
Pobla M. - guanyador
28/9
Guanyador - Pobla M.
19/10 * El guanyador final disputarà la fase estatal contra els altres vencedors autonòmics
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)