Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Continuïtat a la reacció

Nàstic. Els grana visiten el camp de l'Osca, on van ensopegar el curs passat, conscients que el camí és la segona meitat del duel del debut, en què van igualar el 0-2 de la mala primera part

Sembla un tòpic gastat, s'ha dit de totes les maneres possibles, però no deixa de ser una realitat que la segona A és una lliga llarguíssima en què hi ha temps per a tot. No és menys veritat, però, que la manera com un equip comença la competició pot marcar la seva trajectòria. El Nàstic ho sap molt bé, ja que la temporada passada la bona arrencada de lliga, afegida a la inèrcia guanyadora de l'ascens, li va donar confiança i el va ajudar a mantenir-se tot el curs entre els millors. Ara, per tant, els objectius inicials són que la primera victòria no es demori i acumular tants punts com sigui possible, per tenir ben aviat una bona situació en la classificació. Així, puntuar, o vèncer, avui al terreny de joc de l'Osca és convenient després de sumar només un punt en l'estrena, diumenge passat al Nou Estadi contra el Lugo (2-2). També es tracta de foragitar els dubtes apareguts per culpa de la mala primera meitat i donar continuïtat a la bona imatge de la segona, en què la reacció va permetre igualar el resultat. La manera com el Nàstic va acabar el partit contra els gallecs és el punt de referència dels grana avui a El Alcoraz. És per això que Vicente Moreno confeccionarà, molt probablement, un onze inicial molt similar al que va acabar el primer partit de lliga. No es descarta, a més, que situï d'entrada dos puntes, Àlex López i Uche, una fórmula que la temporada passada va utilitzar algun cop, tot i que poques vegades amb dos davanters centres purs.

El Nàstic no ho tindrà gens fàcil al terreny de joc de l'Osca, l'únic equip que el va derrotar en la segona volta de la temporada passada. Els aragonesos mantenen la columna vertebral, la idea i el tècnic, Juan Antonio Anquela. Moreno avisa que l'Osca és especialista a madurar el partit i a no descentrar-se, i que sap aprofitar les ocasions quan se li presenten. Tant Moreno com Anquela preveuen un partit dur i igualat, i tots dos són conscients que hauran de fer moltes coses bé per guanyar. I és que un altre dels tòpics habituals de la categoria és l'enorme igualtat entre equips.

LES FRASES

L'Osca treballa, lluita i sap madurar els partits. Haurem de fer moltes coses bé per vèncer
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Serà un partit duríssim contra un rival poderós. Hem de sortir sabent què volem des de l'inici
Juan Antonio Anquela
entrenador de l'osca

Sergio Tejera, baixa per una lesió fibril·lar

Vicente Moreno no va incloure el mig centre Sergio Tejera en la convocatòria del partit d'avui a causa d'una lesió fibril·lar al soli de la cama esquerra que arrossega des del primer partit de lliga i que, en principi, no hauria de fer que es perdés el següent, diumenge de la setmana que ve, al Nou Estadi contra el Llevant (18 h). En l'expedició que ahir a la tarda es va desplaçar a Osca tampoc hi havia Juan Muñiz, però en aquest cas per decisió tècnica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)