Un gol a la mitja volta d'Aday dóna els tres punts al Vilafranca

Rival poc ofensiu. Els locals no van haver de lluir la millor versió per vèncer el Santfe

SANTFELIUENC0 VILAFRANCA1

VILAFRANCA: Miguel Ramos, Duran, Fontanils, Castillo, Díaz, Boira, Guzmán, Josu (Díez, 84'), Oribe, Jordi (Aday, 61') i Santi Triguero (Bernat, 77'). SANTFELIUENC: Toni, Eric, Alberto, Dani Ortiz, Cuadras, Tena, Ferri, Jaime, Guille (Samu, 83'), Charly Ruiz (Morgado, 83') i Romo (Patxi, 69'). GOLS: 1-0 (73') Aday. ÀRBITRE: Jarit Mesa. T.G.: als locals Josu i Jordi, i al visitant Tena. PÚBLIC: unes 300 espectadors al municipal de Vilafranca. COMENTARI. El Vilafranca no va fer un bon partit, però en va fer prou amb un golàs a la mitja volta del debutant Aday per derrotar un Santfeliuenc poc ofensiu, que amb prou feines va inquietar la porteria de Miguel Ramos. En la primera meitat, el més destacat van ser les ocasions de gol de Santi Triguero, especialment una rematada al travesser just abans del minut 30 de joc. En la segona meitat, els canvis van donar un altre aire al Vilafranca, especialment l'entrada d'Aday, que va fer el gol de la victòria dels penedesencs en el minut 73. A partir d'aquí, el Vilafranca no va passar gaires angúnies per defensar els tres punts. Mentre que per als penedesencs el partit d'ahir va suposar la primera victòria de la temporada després de la derrota a la Verneda de l'estrena, el Santfeliuenc encara no ha puntuat i ja se situa a la zona més baixa de la classificació.