2a divisió FEF

futbol

segona divisió B

L'empat, el menor dels mals

Amb la llauna per obrir. L'Hospitalet i el Badalona no són capaços de marcar cap gol en el duel del Barcelonès i acaben sumant un punt que deixa bones sensacions a tots dos equips

Els tècnics de l'Hospi i el Badalona van marxar ahir a dormir satisfets. No havien aconseguit el botí ple de la victòria en el duel del Barcelonès, però van sumar un punt molt treballat, que va fer justícia al que es va veure sobre la gespa. Tots dos equips van oferir un partit interessant, tenint en compte que la temporada acaba de començar i, tot i no disposar d'ocasions nombroses, sí que van generar accions treballades. El Badalona va ser el primer a avisar, però Toni Lao va veure com la seva rematada a la sortida d'un córner marxava per sobre del travesser (2'). L'Hospi, per la seva banda, va demostrar que se sent còmode sense el control de la pilota i va buscar sorprendre al contraatac. De fet, Morales va haver d'intervenir en una bona rematada de Rubio i una falta xutada per Zamora. També va haver-hi espai per a la polèmica, ja que els de casa van reclamar, sense obtenir cap resposta de l'àrbitre, tres penals. En el segon temps el partit va baixar de ritme i el Badalona va controlar la possessió de la pilota, però sense ser un conjunt gaire profund. De fet, va ser l'Hospitalet qui va tenir l'ocasió més clara del partit: una rematada amb rosca de Salinas que va impactar a la creueta de la porteria (70'). Al final, però, res de res: un puntet i tan contents.

L'HOSPITALET0 BADALONA0

L'HOSPITALET: Víctor, Dani Fernández, Hostench, Selvas, Juste, Zamora, Benji, Lucas Porcar (Higón, 64'), Teo Tirado (Luismi, 74'), Rubio i Salinas (Tabala, 85'). BADALONA: Morales, Parera (Robusté, 60'), Fran Grima, Aleix, Musa, Maestre, Toni Lao, Nils (Iván Agudo, 76'), Guzmán, Sandro (Gerard Oliva, 54') i Marcel Serramitja. ÀRBITRE: Escriche Guzmán. T.G.: al local Salinas i al visitant Parera. PÚBLIC: Uns 550 espectadors.

ELS VESTIDORS

Trec bones conclusions del punt; hem sumat contra un equip cridat a ser la revelació
Ismael García
ENTRENADOR DE L'HOSPITALET
Hem patit, però l'empat és just tenint en compte que hem tingut un nombre semblant d'ocasions
Manolo González
entrenador del badalona

L'Hospi descansa diumenge que ve

El cap de setmana que ve serà atípic per a l'Hospitalet, que no disputarà la jornada de lliga. El conjunt dirigit per Ismael García hauria de jugar al Camp d'Esports de Lleida, però com que l'estadi del club blau està en obres, el partit ja fa setmanes que es va traslladar al dimecres 28 de setembre, a dos quarts de nou del vespre. Una anomalia que no suposa cap maldecap per al tècnic riberenc, tal com ell mateix afirma: “Això són circumstàncies i ens hi hem d'adaptar. No és res que em posi especialment nerviós; nosaltres farem la rutina d'entrenaments com si hi hagués partit.” L'equip, amb tot, tindrà festa dimarts i diumenge. Caldrà veure, això sí, si el Camp d'Esports està llest per acollir el partit d'aquí a un mes, ja que s'hi han fe fer nombroses instal·lacions i les obres van començar fa tot just tres dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)