Nàstic

futbol català

Nàstic

‘El Chino' ja rescata punts

Nàstic. L'experimentat porter Saja, que no fa ni quinze dies que és a l'equip tarragoní, va ser clau per rascar un empat a Osca: va transmetre seguretat i va aturar dues rematades franques

El Nàstic ha començat la temporada sense guanyar, però tampoc no ha perdut. Els grana, que encara estan cercant la seva identitat després dels nombrosos canvis que s'han viscut aquest estiu, han començat amb un parell d'empats, a casa contra el Lugo i a El Alcoraz contra l'Osca. Que el conjunt tarragoní encara ha de créixer molt ho deixa palès un fet: el jugador més destacat en la visita de diumenge passat a l'Alt Aragó va ser el porter Sebastián Saja, que va salvar els grana de rebre dos gols cantats. Va refusar amb molts bons reflexos dos cara a cara: un amb Alexander i un amb Boris Cmiljanic. El segon, de fet, hauria suposat la derrota, ja que va arribar en el temps afegit, just després que el Nàstic empatés.

Queda clar, doncs, que l'adaptació del porter argentí, que va arribar tot just abans del primer partit de lliga –després de la lesió de Manolo Reina– va pel bon camí. El Chino ha estat una solució d'emergència, però ja rescata punts. Amb tot, el porter de 37 anys era un dels homes més satisfets després de l'empat a Osca. “M'he sentit molt còmode. No fa ni dues setmanes que estic amb l'equip i m'he hagut d'adaptar al més ràpid possible. En tot cas, em vaig sentint bé i segurament amb el pas de les jornades em sentiré encara millor”, va exposar Saja, orgullós de la feina feta: “Quan participes en el joc i ajudes l'equip a sumar sempre et poses content, perquè treballes per intentar respondre cada cop que se't necessita.” Saja, amb tot, es va retrobant amb les bones sensacions després d'un debut en què, encara ubicant-se al Nou Estadi, va rebre dos gols. De moment, l'avalen les set aturades que ha fet, dues de les quals han servit per salvar l'equip.

LES FRASES

Quan participes en el joc i ajudes l'equip a sumar, sempre et poses content, perquè treballes per intentar respondre quan se't necessita

LA DADA

7
parades
ha fet Saja en les dues jornades disputades fins ara, en què ha rebut 3 gols: 2 contra el Lugo i 1 contra l'Osca.
No fa ni dues setmanes que estic a l'equip. Em vaig sentint bé, però amb el pas de les jornades em sentiré millor
Sebastián Saja
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)