3a divisió FEF

El Santfeliuenc dóna una oportunitat a Eric Zárate

Jugarà a Catalunya. El davanter, acomiadat pel Lleida per unes piulades misògines, racistes i anticatalanistes del 2011, jugarà finalment a tercera divisió al costat del seu poble

Contra tot pronòstic, Eric Zárate jugarà la temporada que ve a Catalunya. El davanter de Sant Vicenç dels Horts, que va ser acomiadat la setmana passada del Lleida, de segona B, perquè van transcendir unes piulades misògines, racistes i anticatalanistes del 2011, ha fitxat pel Santfeliuenc, de tercera divisió.

“Tinc diversos jugadors de confiança que han jugat amb ell i moltes persones que el coneixen; així que m'he informat abans de fitxar-lo”, explicava ahir el president del Santfeliuenc, Alberto Prieto. “Totes les referències que m'han donat, que no han estat ni una ni dues ni tres, sinó més, em diuen que és un bon nano i que es va equivocar. A més, el conec de vista, viu aquí al costat i la seva família té un comerç al municipi.” Prieto, però, també reconeix que ha donat moltes voltes al fitxatge i que entén la gent que no està conforme amb l'arribada de l'exjugador de la Damm i l'Albacete. “Ell estava fet una merda, no volia parlar amb cap equip ni amb ningú, però li vaig dir que si ell realment estava penedit del que havia dit que agafés el bou per les banyes i que donés la cara”, explica el màxim mandatari, que revela la conversa que va tenir amb el jugador: “Em va dir que ni se'n recordava, de les piulades, i que quan van sortir li feien vergonya. Jo l'he advertit que el Santfeliuenc és un club respectat i que no permetrem cap sortida de to.”

Oportunitat de mercat

El Santfeliuenc necessitava un davanter per tancar la plantilla i ha trobat una oportunitat en l'arribada d'Eric Zárate. “És clar que si no hagués transcendit res ell estaria jugant al Lleida, però també és veritat que, per molt bon jugador que sigui, si hagués estat una mala persona o no hagués mostrat penediment nosaltres no l'hauríem fitxat”, afirma Prieto.

LES REACCIONS

Totes les referències que m'han donat, que han estat moltes, em diuen que és un bon nano i que es va equivocar
Ell estava fet una merda. Em va dir que ni se'n recordava, de les piulades, i que quan van sortir li feien vergonya i no es reconeixia
L'he advertit que el Santfeliuenc és un club respectat i que no permetrem cap sortida de to
Alberto Prieto
president del santfeliuenc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)