Girona

El Girona manté a porta tancada els partits del filial i el planter

Tot i tenir permís per obrir les competicions al públic, el club descarta de moment la presència d’aficionats a Torres de Palau i Riudarenes

El Girona ha decidit mantenir a porta tancada els partits dels seus equips de base a Torres de Palau i els del filial a Riudarenes. El Procicat permet la presència de públic als camps a partir d’aquest cap de setmana, i el club ha estat estudiant quina era la fórmula per fer-ho possible, tenint en compte els protocols, les restriccions i l’aforament, difícil de definir tant a Torres de Palau com a Riudarenes, com de fet a la immensa majoria de camps de la demarcació. Finalment, el Girona ha descartat de moment la possibilitat d’obrir les portes i continuarà jugant sense públic. Per tant, als partits del planter no hi podran accedir els familiars dels jugadors. L’única excepció serà el partit que el sènior femení jugarà diumenge a l’estadi de Montilivi. De tota manera, quan l’equip femení torni a jugar a Torres de Palau, serà sense públic, sempre que el club no hagi decidit fer el pas i obrir portes. El club anirà analitzant més endavant si manté el tancament o obre els partits al públic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)