Girona

Gumbau: “Se’ns ha acabat el marge d’error”

El Girona, després de treure’s un pes de sobre a Las Palmas (1-2), mirarà d’enllaçar diumenge contra l’Albacete (16h) la segona victòria. “Una victòria sempre reforça. I després d’uns resultats que no ens acompanyaven, guanyar i fer-ho amb remuntada ens dona alegria, satisfacció i força”, ha explicat Gerard Gumbau. En una roda de premsa telemàtica, el migcampista de Campllong ha reconegut que, per mantenir l’esperança d’arribar a la fase d’ascens, no poden fallar. “Sabem la importància de les victòries. No tenim marge d’error; se’ns ha acabat. Per assolir l’objectiu, hem de doanr tho tot fins al final i que cadascú tregui el seu màxim nivell”.

Gumbau no veu malament assumir pressió. “Al vestidor, sabem el que hi ha. La pressió se l’ha de posar cadascú. És bo posar-se’n per aconseguir els objectius. Tenim un bon equip i ho hem de donar tot. Si no, se’ns escaparà”. El gironí assegura que la plantilla sempre ha fet costat a Francisco: “El seu treball és increïble des del primer dia.” Interrogat per la visita a Vallecas, Gumbau prefereix no pensar a mitjà termini: “No podem mirar tres partits. N’hem de mirar un. Si fem números, ens equivocarem i passarà el que no ha de passar”. Per rebre l’Albacete, Francisco no té ni Santi Bueno ni Bernardo, i Gumbau podria tornar a jugar de central. “Jo m’adapto al que em demani el tècnic. Em trobo més incòmode de central que de migcampista, perquè no tinc l’experiència de tants partits, però em considero un jugador polivalent”, ha explicat l’esquerra, que admet que han de mirar de controlar les vermelles. “N’hem parlat i d’aquí al final ho hem de corregir, perquè ens pot donar o treure punts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)