Girona

El retorn de David Juncà, ben encaminat

Lliure. El Girona negocia el fitxatge del lateral de Riumors, deslligat del Celta després d’una etapa marcada per l’ostracisme

Amb la intenció d’accelerar sortides per tenir marge per poder inscriure futbolistes, i sense haver anunciat encara cap incorporació, el Girona sí que ha anat treballant en diverses vies per reforçar l’equip que dirigeix Míchel Sánchez. Una de les operacions que té ben encaminades el club blanc-i-vermell és el retorn de David Juncà, que ha quedat lliure després de rescindir el contracte amb el Celta. El lligam amb el conjunt gallec expirava el juny del 2023, però el club tenia una clàusula per tallar-lo amb una indemnització. I després d’una etapa d’ostracisme marcada per les lesions, Juncà ha quedat lliure.

Novembre del 2019

Juncà, de 27 anys, necessita recuperar terreny i tornar a tenir protagonisme, després d’estar un llarguíssim període de temps inactiu. De fet, no juga cap partit oficial des del novembre del 2019, en un Barça-Celta. Era el seu tercer partit, i últim, de la temporada 2019/20. Les lesions li van impedir tenir continuïtat, i aquesta última temporada (2020/21), tampoc ha tingut oportunitats quan ha estat bé. Ha acumulat una vintena de convocatòries, però sense arribar a tenir minuts. Juncà va deixar el Girona l’estiu del 2015 per fer el salt a primera amb l’Eibar, abans de fitxar pel Celta el 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)