Girona

Juncà: “Tenia clar que volia ser feliç i al Girona és on més ho he estat”

Presentació. El lateral de Riumors es mostra convençut que podrà oferir el seu millor nivell i agraeix la confiança que el Girona ha tingut en ell després de dos cursos gairebé en blanc

El Girona ha presentat David Juncà com a nou futbolista de la primera plantilla. El lateral esquerre va firmar el dilluns pel club gironí un contracte d’un any amb la possibilitat de prorrogar el vincle una temporada més, segellant així el seu retorn a terres gironines després que l’estiu del 2015 fes les maletes per iniciar una aventura de tres campanyes amb l’Eibar i tres més al Celta de Vigo, totes elles a primera divisió. El de Riumors ha explicat els motius del seu fitxatge i ha comentat com es troba físicament després de jugar només tres partits en els dos últims cursos amb el conjunt gallec.

La felicitat

Juncà va tenir clar que volia tornar al Girona per rellançar la seva carrera i tornar a oferir el bon rendiment mostrat en el propi club gironí, però també a primera amb l’Eibar i el Celta: “Des que vaig rescindir amb el Celta tenia clar que volia ser feliç i al Girona és on més hi he estat. Porto gairebé dos anys en blanc a nivell de competició per culpa de les lesions i només podia ser feliç aquí. He passat bons moments a Eibar i Vigo, però aquí és on m’he sentit millor”, ha dit.

L’estat físic

El futbolista empordanès ha explicat el seu periple amb l’espatlla que l’ha tingut els dos últims anys gairebé en blanc: “Fa dos anys en l’ultim partit de pretemporada a l’agost vaig patir una luxació a l’espatlla, vaig fer treball de gimnàs i vaig ser persistent. Va arribar el confinament i després, tot estava bé, però en una pilota dividia una nova luxació en una acció puntual de molta mala sort. Soc tossut i no em vaig voler operar, vaig treballar dur, però no em sentia bé, era inestable i al novembre va tornar a sortir, em vaig operar però ara ja recuperat. També he tingut altres coses, però el principal ha sigut l’espatlla”. ha puntualitzat el nou jugador del Girona.

Més experiència

“Ha passat molt de temps i m’han passat moltes coses en aquests sis anys. Coses bones, no tant bones i dolentes en el tema futbolístic. L’experiència et fa créixer i aquests dos últims anys negatius m’han fet agafar moltes ganes de tornar a jugar i ser a dins del camp”, ha explicat el lateral esquerre

El record del 2015

Juncà es va quedar a les portes de l’ascens amb el Girona en un tram final de curs 2’14/15 nefast amb l’empat en l’última jornada contra el Lugo i l’ensopegada en la primera eliminatòria del play-off contra el Saragossa: “Si que tinc l’espina clavada de no pujar amb l’equip. Era jove i vam tenir un final de temporada desgraciat contra el Lugo i el Saragossa. Potser no era del tot conscient de la transcendència de tot pel club i la ciutat. Amb els anys que he estat fora m’he adonat de tot el que ha aconseguit el Girona i he sentit enveja sana”, ha sentenciat el jugador de 27 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)