Girona

Buscant la felicitat

Convençut. El Girona presenta David Juncà, que torna a casa amb l’objectiu d’oferir la seva millor versió i oblidar el periple de lesions dels últims anys

Tornar als orígens i netejar cos i ànima per refer-se de dos anys nefastos i brillar de nou. Aquest és l’objectiu amb el qual retorna David Juncà al Girona després de sis temporades competint en la màxima categoria –les tres primeres amb l’Eibar, després de sortir del club gironí l’estiu del 2015, i les tres últimes amb el Celta de Vigo–. El lateral esquerre s’ha passat els dos últims anys pràcticament en blanc per culpa de l’espatlla. Dues luxacions consecutives i una posterior operació el van tenir apartat del que més estima, la pilota, i ara al Girona busca la felicitat tornant als orígens, on va començar a fer-se gran: “Des que vaig rescindir amb el Celta que tenia clar tornar al Girona. Volia ser feliç i, després d’estar gairebé dos anys en blanc per culpa de les lesions, sabia que només podia ser feliç aquí. He passat bons moments a Eibar i a Vigo, però aquí és el millor lloc per a mi, on m’he sentit millor”, deia Juncà com a introducció de la seva presentació com a futbolista del Girona.

El de Riumors va explicar les inclemències que l’havien dut a sumar només tres partits des del 16 de març del 2019, quan es va lesionar sent jugador del Celta al Santiago Bernabéu contra el Madrid. Als problemes musculars s’hi va afegir una dolorosa lesió a l’espatlla que el va acabar de martiritzar: “Vaig patir molt, però soc tossut i el meu treball per evitar una operació em va permetre incorporar-me. La mala sort, però, em va enviar a la sala d’operacions; entre la pandèmia i tot plegat ho he passat malament”, explicava Juncà, conscient que tots aquests cops durs l’han fet madurar molt: “Ha passat molt temps des que vaig marxar del Girona. M’han passat coses molt bones, de no tan bones i de molt dolentes pel que fa als aspectes futbolístics. L’experiència viscuda et fa créixer i aquests dos últims anys m’han fet venir moltes ganes de jugar, de ser a dins del camp i ajudar els companys.”

El director esportiu del Girona va valorar molt positivament l’arribada d’un jugador del nivell de Juncà a la plantilla: “Té moltes ganes de tornar a sentir-se futbolista i de demostrar la seva qualitat, això ens agrada. El nivell de recursos que ens pot oferir ens anirà molt bé en la categoria que juguem”, analitzava Quique Cárcel.

Juncà va marxar del Girona el 2015 i des de llavors jugador i club han crescut molt: “Benvingut a casa, em deien després de fitxar, però no és la mateixa casa que hi havia abans. El tracte, les instal·lacions, la gent... el club no té res a envejar a qualsevol equip de primera divisió”, sentenciava.

L’ESPATLLA

En els dos últims anys, les luxacions i una posterior operació l’han apartat del camp

LA MENTALITAT

Juncà arriba al Girona acumulant experiències que l’han fet madurar com a futbolista

LES REACCIONS

El nivell de recursos que ens pot oferir ens anirà molt bé en la categoria que juguem
Quique Cárcel
Director Esportiu del Girona
Volia ser feliç i, després d’estar gairebé dos anys en blanc per culpa de les lesions, sabia que només podia ser feliç aquí
Els dos últims anys m’han fet venir moltes ganes de jugar, de ser a dins del camp i ajudar
David Juncà
Lateral esquerre del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)