Girona

“Si anem tots a l’una, segur que viurem un gran curs”

A punt d’encetar la seva tercera temporada consecutiva al Girona, una vegada retornat al club sis temporades després, Gerard Gumbau, pels galons que li han donat els seus tècnics, és una de les veus autoritzades dels vestidors. Des que va tornar al club de casa seva, el migcampista de Campllong ha viscut més patacades i decepcions que alegries. Els dos ascensos frustrats en les dues últimes finals del play-off d’ascens a primera, però, no han fet decaure la motivació i l’empenta del gironí, que es mostra ambiciós després d’una pretemporada més tranquil·la i amb més temps de preparació que l’anterior: “Tenim un gran equip i som un bon grup en el terreny personal. Hi ha una bona combinació de joves talents amb jugadors més experts i veterans en la categoria. Podem fer un gran any i tenim un entrenador amb molta personalitat i una bona predisposició d’ensenyar-nos tot el que sap en els entrenaments. Si anem tots a l’una, com al final del curs passat i com estem fent aquesta pretemporada, viurem un gran curs”, comenta un dels migcampistes més utilitzats per Míchel Sánchez durant la pretemporada, juntament amb Terrats, Ibrahima Kébé i Aleix García: “El curs passat, els tres migcampistes vam acabar molt bé, però en aquest tant l’Aleix Garcia com en Ramon Terrats i l’Ibrahima són jugadors joves amb molt talent. A segona A, tenir fam de guanyar és primordial i, a més, l’equip ha de ser competitiu.”

Sensacions amb Míchel

El Girona i Gumbau començaran una nova temporada amb un nou capità al timó. Sigui amb el 4-3-3 o amb el 3-5-2, que tan sols ha provat en el partit contra el Costa Brava a Palamós, el futbolista està convençut que són els mateixos jugadors els que tenen la clau de tot: “A l’entrenador li agrada aplicar un esquema tàctic segons el rival que tinguem al davant i les nostres virtuts. Cada jugador ha de rendir al màxim en clau individual per ajudar l’equip i al final ens adaptem a tot el que ens digui el tècnic; només així segur que anirà genial”, sentencia un Gumbau ambiciós que en els diversos partits amistosos ha mostrat la intensitat que el caracteritza i, fins i tot, ha repartit dues assistències de gol per acabar de culminar una bona preparació.

LES REACCIONS

Tenim un gran equip i hi ha una bona combinació de joves talents amb jugadors més experts en la categoria. Podem fer un gran any
A segona A, tenir fam de guanyar és primordial i, a més, l’equip ha de ser competitiu
Gerard Gumbau
migcampista del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)