Girona

Un altre debut per aportar frescor des de la banda

Si bé en la primera jornada de lliga contra l’Amorebieta, Míchel va sorprendre a tothom introduint a l’onze inicial Òscar Ureña, en l’última mitja hora del duel contra Las Palmas, el madrileny va optar per utilitzar de nou la frescor, la verticalitat i les ganes d’agradar de Gabriel Martínez, un altre futbolista format en les categories inferiors del Barça, la Damm i el Girona que enguany hauria de competir amb el filial de la tercera FEF tot i que encara està en edat de juvenil. Gabri va néixer a Sant Fost de Campsentelles el 22 de gener del 2003. De ben petit, procedent del Martorelles, el seu primer club, va fitxar pel Barça, on va iniciar una trajectòria brillant pels diferents equips de l’entitat blaugrana fins a fitxar per la Damm en edat d’infantil. Finalment, la temporada 2018/19 Gabri va incorporar-se al Girona, on ha continuat evolucionant fins a convertir-se en l’extrem vertical i de gran habilitat que és ara, a més d’un golejador insaciable tot i començar les jugades habitualment enganxat a la banda.

Com a gironí, Gabri va marcar 13 dianes amb el cadet A i el juvenil B, previ pas a la divisió d’honor a les ordres d’Àlex Marsal. La campanya passada va poder fer 12 dianes, i es va convertir en el màxim golejador de l’equip i un dels futbolistes clau a l’hora d’obtenir la quarta posició de la lliga, darrere del Barça, el Saragossa i l’Espanyol. “Estic content amb els jugadors que han pujat del juvenil i del filial, és un aspecte que ja vaig comentar i veient-los en els entrenaments em reafirmo. Quan veig que necessito un jugador amb unes característiques determinades l’utilitzo pel bé de l’equip. Necessitàvem profunditat contra una línia de cinc defenses i Gabri en té. Volíem que enfonsés el carriler i l’estona que ha jugat ho ha fet molt bé”, explicava Míchel en la roda de premsa posterior al partit.

Gabri és el jugador número 27 que debuta amb el primer equip del Girona procedent de l’equip filial o del juvenil. El vallesà agafa el relleu d’Ureña i és el desè a treure el cap en la nova etapa a segona A iniciada el 2019 després de baixar de primera.

DE LA CASA

Gabri és el 27è futbolista que juga amb el primer equip procedent del filial o el juvenil

LES HABILITATS

L’extrem s’encara als rivals sense por, té molt bons recursos i un gran olfacte de gol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)