Girona

El Girona tanca la llista dels límits salarials però el tornarà a excedir

El límit dels gironins publicat per LaLiga és l’únic que no arriba als 4 milions, però el real supera els 10 milions

L’endemà de l’anunci del Girona que ha cobert les dues ampliacions de capital que havia anunciat, per un valor global de 20 milions d’euros, LaLiga ha facilitat el límit salarial que ha fixat per a tots els clubs de primera i segona A. I el Girona, que ja presentava una xifra molt baixa la temporada passada, se’n va fins a la cua. És l’últim de la llista, amb l’únic límit salarial que no arriba als 4 milions d’euros. La realitat, però, és una altra. El límit salarial facilitat per LaLiga (3,98 milions) no té res a veure amb el real, que supera els 10 milions. L’ens no ha aplicat diversos conceptes que té previstos el Girona, que es tornarà a excedir en la despesa permesa.

LaLiga no té en compte a l’hora de fixar la xifra de topall del Girona l’acord amb el fons d’inversió CVC, que representarà per al club de Montilivi uns 3 milions d’euros per destinar a la despesa salarial. Tampoc aplica la patronal altres partides, com alguns patrocinis i un pla de reducció de despeses. Tampoc està contemplada l’ampliació de capital que acaba de confirmar el club blanc-i-vermell. I com que el Girona manté un volum alt de despesa (per a la plantilla, però també per altres pilars com el planter), la xifra publicada per LaLiga és molt baixa i no lliga amb el cost que realment té la plantilla i que haurà d’assumir el club, que la temporada passada ja va presentar (i cobrir) unes pèrdues de 8 milions d’euros.

Eibar 30,16
Valladolid 29,03
Leganés 26,44
Osca 18,67
Màlaga 12,79
Real Sociedad B 12,49
Las Palmas 11,97
Almeria 10,34
Sporting 9,76
Oviedo 9,59
Tenerife 9,12
Eivissa 7,62
Alcorcón 7,10
Fuenlabrada 6,65
Cartagena 6,14
Ponferradina 5,83
Saragossa 5,71
Mirandés 5,70
Burgos 5,50
Lugo 4,87
Amorebieta 4,62
Girona 3,98
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)