Girona

Tres oportunitats que no es poden deixar escapar

3a divisió FEF. El Figueres visita el San Cristóbal (12 h), el Peralada rep el Sants (16.30 h) i l’Olot visita la Guineueta (19 h)

El Figueres, el Peralada i l’Olot buscaran avui els tres punts en una jornada en què el Girona B descansa. El primer a entrar en joc serà la Unió, que visita el complicat camp del San Cristóbal amb la voluntat d’encadenar la tercera victòria a domicili i allunyar-se de la zona de descens. A la tarda, el Peralada i l’Olot es disputaran el lideratge. Els xampanyers, després de la primera derrota del curs, reben la visita d’un Sants que ve de guanyar els dos últims partits. D’altra banda, els olotins tancaran la jornada al camp de la Guineueta, el cuer de la classificació, amb l’obligació de traslladar lluny de casa les bones sensacions de l’equip com a local, i és que els d’Albert Carbó han perdut els dos últims partits a fora contra la Pobla i la FE Grama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)