Girona

Àlex Gallar tampoc trepitjarà Montilivi

Clàusula. Com el curs passat, l’extrem del Cartagena no es pot enfrontar al Girona, que el té cedit

El Cartagena arribarà diumenge a Montilivi (16 h) sense Àlex Gallar. El futbolista vallesà no podrà jugar perquè el Girona, com ja va fer la temporada passada, va tornar a incloure la clàusula de la por en la cessió que van tornar a pactar tots dos clubs fa uns mesos. Gallar va tornar a l’estiu a Montilivi després d’una primera campanya en el conjunt murcià, que va tancar amb 26 partits, dos gols i sis assistències. Va començar la pretemporada amb Míchel, però el 23 de juliol, just abans del primer amistós –contra el Barça al Johan Cruyff–, els dos clubs van renovar l’acord de cessió per una temporada més. L’exjugador de l’Osca té encara una temporada més de contracte amb el Girona, fins al juny del 2023. Fitxat l’estiu del 2019 després de pagar traspàs al conjunt aragonès, no va arribar a marcar cap gol en els 36 partits disputats amb el conjunt blanc-i-vermell (2019/20) abans de ser cedit al Cartagena.

Quatre assistències

Aquesta temporada, en 14 partits disputats (10 com a titular) amb el conjunt de Luis Carrión, Àlex Gallar ha marcat un gol i ha fet quatre assistències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)