Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“No ens arriba en el millor moment”

“Tenim moltes baixes.” Aquesta va ser la primera resposta de Míchel Sánchez ahir a la sala de premsa de Montilivi. No va dir res de nou; la infermeria de l’equip que entrena està plena a vessar, si no fos perquè ho va pronunciar en català. I és que el tècnic es va arrencar a parlar en català en els primers compassos de la seva intervenció, quan no fa ni cinc mesos que va aterrar a Girona. “Parlo en castellà, així no m’equivoco en el missatge”, va explicar després, en la segona pregunta, tot analitzant el matx que juga avui el grup blanc-i-vermell. “Serà difícil, a partit únic hi haurà molta exigència i haurem d’oferir una bona versió. La copa no ens arriba en el millor moment, però volem passar”, va dir el tècnic. “És important que sortim a guanyar i que fem un partit competitiu perquè també dona prestigi i volem continuar en la competició”, va manifestar el madrileny, que té en ment la lliga. “Posaré l’equip més competitiu pensant en dilluns contra el Leganés, està clar, perquè el més important per a nosaltres és la lliga”, va expressar. “No tenim jugadors de recanvi per donar minuts a jugadors que s’estan entrenant bé. Per desgràcia estem jugant amb el que tenim i no hi ha gaires jugadors que no estiguin participant. Hem de mesclar i fer un equip competitiu pensant en dilluns, que tenim un partit molt important”, va insistir.

Finalment, el preparador va valorar en quin punt està el seu conjunt. “Estem bé en el que volem fer, però no ens arriba encara el salt de qualitat; no l’hem fet encara”, va assegurar. “Per ser a play-off i en ascens directe hem de millorar, i el partit és una prova per insistir en la idea i continuar-la treballant”, va cloure.

LA LLIGA, LA PRIORITAT

“Posaré l’equip més competitiu pensant en dilluns, que és molt important”

EL PUERTOLLANO

“Serà difícil, a partit únic hi haurà molta exigència i haurem d’oferir una bona versió”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)