Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Els hem de treure la pilota”

Satisfet sobretot del rendiment sense pilota i la solidesa que va mostrar el Girona contra el Leganés, Míchel Sánchez considera que mantenir aquest nivell serà sinònim d’anar pel bon camí. “Juguem a fora, volem ser un equip que estigui a dalt de tot i necessitem continuïtat en defensa. Si som capaços de fer-ho, pujarem llocs en la classificació. És el que he dit als jugadors. Això va de partit a partit”, explicava l’entrenador abans de viatjar cap a Eivissa. El Girona té dos partits contra equips que s’estrenen a segona A–divendres arribarà el Burgos–, però el tècnic no espera cap facilitat: “Volem que l’afició se senti orgullosa del joc i representada al camp. Però s’ha d’anar partit a partit. Són molt difícils, els dos pròxims. L’Eivissa juga molt bé. Que hagin pujat no vol dir res; estan en un bon moment.”

El madrileny va oferir detalls sobre el rival i el guió que preveu: “L’Eivissa és el tercer equip amb més possessió de la lliga. Els hem de treure la pilota. Fan un treball tàctic espectacular. Carcedo ha estat amb Emery molt temps i té les idees molt clares. És un equip molt difícil.” I va continuar: “Els últims partits han marcat i han encaixat poc. Hem d’aconseguir fer un partit més obert que els seus últims. Són partits en què passen poques coses, i nosaltres necessitem que en passin moltes. Per fer-ho hem de ser un equip protagonista.”

El Girona va mantenir la porteria a zero contra el Leganés, cosa que a fora només ha aconseguit a Burgos.

“La hi deixem poc, i és un handicap. Per això parlo de tenir continuïtat en l’aspecte defensiu. Perquè som un equip que estem generant. Si el rival se sent incòmode, serem un equip que lluiti per estar a dalt de tot. És la mentalitat que hem de tenir.”

LA CLAU

“Necessitem continuïtat en defensa. Si ho fem, pujarem llocs a la taula”

EL GUIÓ

“Volem un partit més obert que els últims de l’Eivissa; que passin coses”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)