Empat amarg a Can Misses

El Girona s’avança però acaba cedint l’empat en un partit gris al camp de l’Eivissa (1-1)

El Girona no ha pogut guanyar al camp de l’Eivissa tot i avançar-se en el marcador i es queda a dos punts de les posicions de play-off, que poden ser més quan acabi la jornada. Els gironins no han mostrat la seva millor versió a Can Misses i en la segona part Goldar ha igualat després d’un córner el gol de Stuani de penal que havia avançat els de Míchel en el marcador.

Al Girona li ha costat endollar-se, i és que en els primers minuts l’Eivissa ha tingut el control del partit i ha disposat de dues molt bones ocasions per obrir el marcador. En la primera Cifu, sol, ha rematat massa alt (5’) i en la segona Juan Carlos ha refusat el xut de Castel (16’). El guió ha canviat quan en una de les primeres aproximacions del Girona Cifu ha fet caure Samu Saiz dins l’àrea i l’àrbitre ha xiulat penal. Stuani, des dels onze metres, no ha perdonat (0-1, 19’). Després del gol el Girona ha viscut els seus millors minuts però ha perdonat el 0-2 quan Aleix Garcia ha calcat l’acció de Cifu i ha xutat massa alt des de la frontal de la petita.

L’Eivissa ha començat a reaccionar en el tram final de la primera part i en la represa ha recuperat el control del partit. Tot i que en alguna acció aïllada el Girona ha tornat a tenir el segon, Juan Carlos s’ha hagut de multiplicar per evitar el gol de l’Eivissa, i és que Javi Pérez, Davo i Castel han tingut bones ocasions. El porter no ha respost tant bé en el minut 71 quan ha deixat un refús curt després d’un remat de cap en un córner i Goldar ho ha aprofitat per empènyer l’esfèrica al fons de la porteria i marcar l’empat a un.

L’empat ha fet reaccionar el Girona, que després de molts minuts de no tenir la possessió ha fet un pas endavant i ha començat a generar ocasions. Un parell de xuts de Samu Saiz, una falta d’Aleix que ha sortit desviada per poc, un parell d’accions en què Stuani no ha rematat per poc i, sobretot, una ocasió de Valery dins l’àrea que ha refusat Parreño han estat el balanç ofensiu d’un Girona que també ha tingut a prop l’èpica amb una volea de Stuani en el 93’ que ha sortit desviada per poc.