Girona

Míchel: “No serà una jornada neta per ningú”

El Girona no ha revelat els noms dels jugadors amb covid, i de fet està pendent d’unes proves PCR per si en pot recuperar algun. N’ha parlat el tècnic, Míchel Sánchez.

Les baixes

“Demà sabrem les baixes. Avui hem fet PCR i demà sabrem exactament les baixes. Darío, Ureña i Terrats són baixa per lesió, i possiblement alguna més. Demà ho sabrem. Avui és difícil de saber.”

Els contagis

“Tothom està en la mateixa situació. S’ha disparat i està fora de control. És a les cases i és molt difícil controlar-ho. Els jugadors, com tothom, necessiten conviure amb la seva gent. Jo he tingut el positiu del meu fill a casa, tot i que ho van detectar just a temps perquè no ens pogués contagiar. Això va de casa a casa.”

“No sé com està per tots els equips. La realitat és que la competició es veurà perjudicada perquè molts jugadors no podran participar. En alguns casos es pot devaluar molt la competició, però no és a les meves mans. Estem preparant el partit perquè s’hagi de jugar.”

Partidari de la suspensió?

“No serà una jornada neta per ningú. És un problema afegit per tots. Si hi hagués al calendari una jornada per parar, millor. Però és que s’han de buscar dates. Aquí hi ha la dificultat. Nosaltres ens preparem per jugar i no responsabilitzarem la covid del que passi diumenge, si hem de jugar. No és cap excusa, però és una situació sanitària força dolenta per tothom i m’agradaria que hi hagués una solució. Si no, endavant, i a competir.”

El guió del partit

“Serà diferent del de copa per a tots dos equips, però Xisco crec que té la mateixa idea de joc, i nosaltres també. Tampoc sabem les alineacions, perquè hi pot haver baixes. Ara ells defensivament estan aconseguint que els generin menys ocasions, i en transició fan molt mal. M’espero un partit molt difícil. Pressiona bé, corre molt, té un bon plantejament defensiu i surt molt bé en transició.”

El retorn a la feina

“L’equip s’entrena molt bé. Avui els he desitjat salut per al 2022 i que continuï treballant com ho fa. L’única pega és el que ha passat a tot arreu, que està molt descontrolada. És l’única situació problemàtica que ens hem trobat. Però content perquè tots han tornat bé.”

El mercat d’hivern

“Millorar la plantilla no és fàcil, en la situació que estem. En Quique està fent un treball espectacular, i estic molt content amb el que veig. Els noms que poden entrar entren dins els paràmetres del que volem. Ara tinc els jugadors que tinc i estic molt content. Sé que s’està treballant molt bé, i els jugadors saben que els més importants són els que són aquí. És molt difícil que vingui un jugador ara i sigui molt més protagonista dels que hi ha. On hi ha el cor, el nucli del Girona, és a la plantilla. Tot el que vingui serà per sumar i donar-nos aire, però el cor del Girona ja el tenim, i batega amb força.”

Què demana al 2022?

“Nosaltres hem demanat salut i gaudir del camí tots junts, amb l’afició. Aquest és el meu desig.”

Els contratemps

“Sí, però és un contratemps per a tots els equips. Si nosaltres veníem de dir que estàvem recuperant gent, en poden caure tres, quatre o cinc. Sobretot pel que ve, perquè dijous juguem copa i diumenge, un altre cop la lliga. El nombre de jugadors torna a ser limitat per poder rotar jugadors.”

Borja García

“Se li està posant un nivell d’exigència molt alt. El primer, ell. No ve a ser el salvador de ningú. Em sembla un futbolista espectacular, i per això vull que estigui amb mi. Sé que farà una segona volta espectacular, però no vull que se’l posi al focus. La màxima responsabilitat no recau en ell sinó en el Girona. Després de dos mesos sense competir, no esperem que faci el partit de la seva vida. Per mi és una gran notícia tenir-lo; fa millor els companys.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)