El Girona va cap amunt

El conjunt blanc-i-vermell guanya a Osasuna (1-0) i serà als vuitens de final de copa

El Girona de Míchel Sánchez continua anant cap amunt. L’equip blanc-i-vermell s’ha imposat (1-0) aquesta tarda a Osasuna a Montilivi i ha certificat la seva presència als vuitens de final de la copa.

Ha estat, de nou, un partit seriós dels gironins que han decantat la balança en una primera part que ha estat igualada i en què s’han avançat aviat amb una diana de David Juncà (6’). El carriler de Riumors ha recollit una gran passada de Bueno a l’espai i, davant del porter, ha creuat la pilota per avançar el Girona. Fins al descans, poca feina han tingut els sentinelles d’ambdós equips, ja que cap dels dos equips ha estat capaç de generar perill. A l’últim sospir però sí que ha tingut un ensurt Juan Carlos ja que un xut dels visitants s’ha estavellat al pal.

En la segona part, sí que el Girona ha creat ocasions per obrir escletxa, però Nahuel Bustos, que ha rebut dos passades de gol de Baena, no ha estat encertat davant del porter. Ha acabat bé el partit el Girona que ha dominat i no ha estat gens sotmès per un Osasuna que no ha sabut com inquietar.