Girona

Un error ho condiciona tot

El Girona perd al camp de l’Amorebieta tot i jugar tota la segona part amb superioritat numèrica

Pas enrere del Girona en la lluita per l’ascens aquesta tarda a Lezama. Els de Míchel, que poden veure com s’allunya la segona posició se l’Eibar o l’Almeria guanyen, han perdut per la mínima contra l’Amorebieta (1-0) i trenquen la ratxa de sis partits sense conèixer la derrota.

El partit no ha començat gens bé pel Girona, i és que en el minut 6 ha arribat l’error d’Ortolá que ha acabat amb l’1-0. El porter, sempre actiu en la sortida de pilota, ha decidit malament i la seva passada l’ha tallat amb el cap Guruzeta enviant directament l’esfèrica al fons de la porteria. Amb el marcador a favor l’Amorebieta, que ja havia sortit amb aquesta intenció, s’ha tancat al seu camp amb la defensa ben ordenada. Això ha impedit que el Girona trobés espais, i és que els de Míchel han tingut un ritme amb pilota molt inferior al dels últims partits. Tot podria haver canviat en el minut 38 quan Stuani ha marcat amb un xut creuat, però el VAR ha intervingut per anul·lar el gol per un fora de joc mil·limètric. Abans d’acabar la primera part el VAR ha tornat a intervenir per un cop d’Álvaro Peña a la cara d’Arnau, que l’àrbitre ha acabat castigant amb vermella directa (44’).

Amb superioritat numèrica el control de la possessió del Girona encara ha estat superior en la segona part. Això no ha servit per generar ocasions clares de gol, i és que la circulació ha continuat sent excessivament lenta i l’Amorebieta, ben ordenat, no ha fet cap concessió al darrere. Míchel ha utilitzat totes les seves armes, fent debutar Iván Martín i donant minuts a Pablo Moreno i Nahuel Bustos, però acumulant jugadors a l’àrea el Girona tampoc ha aconseguit generar perill