Girona

Calavera deixa el Girona i torna a l’Sporting

L’últim dia del mercat d’hivern torna a tenir activitat a Montilivi. De moment, el club ha anunciat la marxa de Jordi Calavera, que se’n va cedit a l’Sporting de Gijón fins a final de temporada. El futbolista de Cabra del Camp no tenia la confiança de Míchel Sánchez, que ja s’havia obert a la marxa del jugador, tot i que els dies anaven passant i agafava força la possibilitat que es quedés. Però l’Sporting ha perdut per lesió el lateral dret Guille Rosas i ha vist en el futbolista de l’Alt Camp una bona oportunitat. Calavera va jugar a l’Sporting la temporada 2017/18 (32 partits de lliga a segona A), cedit per l’Eibar. El lateral dret, de 26 anys, ha jugat deu partits de lliga aquesta temporada –només quatre de titular–.

El club preveu fer un fitxatge en les últimes hores de mercat. De moment, l’únic reforç és l’extrem Iván Martín, que va debutar dissabte contra l’Amorebieta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)