Girona

Quique Cárcel: “Víctor Sánchez no era la primera opció”

El director esportiu del Girona Quique Cárcel ha analitzat aquest migdia en roda de premsa el mercat d’hivern, en què s’ha tancat les arribades d’Iván Martín i Víctor Sánchez i la sortida de Jordi Calavera. Aquestes han estat algunes de les seves valoracions més destacades:

Els fitxatges

“En aquest mercat sabent que teníem dos jugadors per posició el que em feia patir era els centrals arran del canvi de sistema. S’ha treballat en aquesta opció d’intentar incorporar un central però no hem arribat a bon port. Hi ha hagut dues negociacions molt intenses però no ha pogut ser. Al final el que hem fet és portar un jugador ofensiu que ens pugui donar diversitat en atac. I el tema de Víctor Sánchez sabíem que si sortia Calavera ens faltaria una peça. En cas de necessitat també pot fer de central. Ha arribat al final i tal i com ha estat és clar que no era la primera opció, però creiem que ens pot ajudar. No anem sobrats de jugadors amb experiència i creiem que el podia portar.”

La sortia de Calavera

“Mereix tot el respecte per part nostra. És un jugador que des que va arribar al club ha estat molt integrat i competint al màxim nivell, però a dia d’avui no està sent utilitzat. Ja feia dos mercats que se li havia dit que esportivament es valorava l’opció de sortit. Això l’afecta i se l’ha vist trist i a mi és una situació que no m’agrada. Si no havia de tenir protagonisme podia sorir i ell ha buscat una oportunitat de tenir els minuts. No dubto de la seva vàlua perquè és un gran jugador, però dins la idea del tècnic no entrava.”

La continuïtat de Cárcel

“Sempre he tingut la sort de créixer personal i professionalment al Girona. Són 8 anys i he viscut moment en què no m’ha agradat el que veia a la gespa i no estava feliç, però ara sí. Em sento privilegiat per poder treballar amb aquest entrenador i aquesta plantilla. Gran part de les ganes de continuar la temporada que ve depenen de la continuïtat de Míchel i ho dic clarament. Ell sap que volem que continuï i s’hi està treballant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció