Girona

El futur de Cárcel va lligat al de Míchel

Aquest mercat d’hivern podria haver estat l’últim de Quique Cárcel com a director esportiu del Girona, i és que acaba contracte el mes de juny. Després de vuit anys al club, Cárcel fa temps que dona allargs sobre la seva continuïtat o no al club –des del club i des del City Football Group no hi ha senyals que facin preveure que no vulguin que renovi–, però ahir va fer un pas més. Va ser molt clar. Si Míchel continua la temporada que ve, ell també. Si no, serà difícil. Així que el seu futur al club està vinculat. “No tinc cap dubte que aquest projecte necessita Míchel. Ha demostrat des del primer minut uns valors que són clau per a aquest projecte com ara la confiança en els joves i la filosofia de joc que vol imposar. Transmet que és capaç de convèncer el jugador que jugant bé es pot guanyar. Ha passat per moments difícils i en cap moment ha demostrat ser negatiu o egocèntric. La veritat és que bona part de les meves ganes de quedar-me depenen que ell es quedi, perquè entenc que junts podem fer un bon projecte de futur. Ho dic així de clar. Hi ha gent que diu que estem enfadats, però és el contrari. Estem units i amb ganes de fer grans coses”, va sentenciar ahir Quique Cárcel després de reconèixer que en altres moments no ho ha tingut tan clar: “Sempre he dit que caure al Girona va ser una sort. He pogut créixer en l’aspecte personal i el professional durant vuit anys i valoro molt tot el que m’ha donat el club. Ara estic vivint un moment de felicitat. Hi ha hagut altres moments que no ho era tant perquè no m’acabava d’agradar el que veia o no sentia que la meva idea es veiés reflectida al camp, però ara és un moment especial per a mi. Em sento un privilegiat de poder treballar amb aquest entrenador i aquesta plantilla que veuen el futbol com jo.”

Lògicament, l’objectiu número u de Quique Cárcel en el que resta de curs és assegurar la continuïtat de Míchel. El madrileny té un any de contracte addicional si s’aconsegueix l’ascens a primera, però no es pot descartar que abans de final de temporada hi hagi algun moviment. “Ell sap que volem que continuï i estem treballant per intentar que es quedi passi el que passi”, va dir Cárcel.

LA VALORACIÓ

No tinc cap dubte que aquest projecte necessita Míchel. Les meves ganes de quedar-me depenen que ell es quedi
Ell sap que volem que continuï i estem treballant per intentar que es quedi
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)