Girona

Un derbi gironí de necessitats diferents

3a divisió FEF. El Figueres rep aquest vespre (20 h) l’Olot en un partit que enfronta un equip que veu el descens a prop amb el líder. A la mateixa hora, també juguen a fora el Girona B i el Peralada

Dia de derbi gironí avui (a les 20 h) a Vilatenim. Al feu alt-empordanès s’enfronten Figueres i Olot, dos conjunts en una situació molt diferent, però amb la mateixa necessitat dels tres punts. Uns, els figuerencs, que tenen els llocs de descens a tocar, de fet tenen els mateixos punts (21) que el Sants, l’equip que marca la pèrdua de categoria; els altres, els olotins, que amb 20 punts més (41) són líders del campionat, i volen obrir escletxa amb el Manresa, el segon classificat, del qual podrien distanciar-se 4 punts.

Tot plegat es veurà en un partit ajornat, corresponent a la jornada 20, que es va ajornar per casos de covid-19 a la plantilla de la Unió. El derbi, a més del punt emocional que té, suposarà un impuls i un respir per a qui el guanyi, si és que algú ho fa. El Figueres, que va descansar la jornada passada, està immers en una mala dinàmica, només ha guanyat un partit dels últims 7 que ha disputat, amb un bagatge de 4 punts de 21. L’Olot passa un millor moment, però ve d’una ensopegada sonada aquest cap de setmana, en què va perdre a casa per golejada (0-4) contra la Pobla de Mafumet. Serà també un dia de retrobaments. I és que amb els de Moisés Hurtado juga ara Zaka El Idrissi, fins fa poc a l’Olot, i Joel Arimany, un altre ex i un dels màxims golejadors d’aquesta Unió. Pels d’Albert Carbó, també amb passat a l’entitat figuerenca com a coordinador i tècnic en el futbol de base, altres ex com ara Uri Ayala, Èric Vilanova i Xavi Ferrón tornaran a trepitjar Vilatenim. Per a Sergi Arranz, el pitxitxi dels olotins, que tornarà a l’equip després de complir sanció, també serà un duel especial, ja que jugarà contra el club de la seva ciutat.

Girona B i Peralada

També juguen avui (20 h) dos gironins més. El filial blanc-i-vermell visita el Sant Andreu, mentre que el conjunt xampanyer es desplaça al camp de la Grama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)