Un punt a Butarque

No ha pogut el Girona tornar de Butarque amb el triomf. L’equip gironí ha empatat (1-1) contra el Leganés en un partit força igualat i que ha tingut els gols en la primera part. Els de Míchel porten 6 punts dels últims 18 disputats.

Un primer acte que ha tingut una estona per a cada equip. El començament ha estat pel Leganés, que s’ha imposat i ha vorejat el gol amb un xut al pal d’Arnaiz (21’) després d’una bona passada de Pardo. Amb el pas dels minuts el Girona s’ha anat asserenant i ha passat controlar el duel en què ha obert el marcador amb una diana d’Arnau (36’), que ha finalitzat una acció d’estratègia. L’avantatge li ha durat poc als blanc-i-vermells, avui blaus a Butarque, ja que el conjunt local ha empatat mitjançant Qasmi (43’) que ha rematat una centrada de Nyom.

No s’ha mogut el marcador en la segona part, en què tots dos equips han tingut una ocasió clara per banda. Pel Girona, Stuani, amb un cop de cap a l’últim sospir ha fet intervenir a Dani Jiménez; pel Leganés, abans Bautista havia tingut el gol en un u contra u que Juan Carlos ha result amb una gran aturada.