Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“No miro enrere; vull mirar endavant i guanyar cada partit”

A Míchel no el preocupa la dinàmica de l’equip en els darrers partits. Confia en el grup que dirigeix i només pensa en el play-off, el nou objectiu. “Els dos últims partits m’han agradat pel que fa a control i sensació de seguretat. Ens han creat poques ocasions de gol. Sense generar el que voldríem, ens anem acostant a un equilibri que m’agrada”, va explicar ahir el tècnic. “No vull mirar enrere; vull mirar endavant i guanyar cada partit. No sabem on ens durà això, però com a mínim volem estar en play-off. Que tinguem l’ascens directe lluny no vol dir que no mirem endavant”, va indicar abans de rebre l’Oviedo aquesta nit, el primer de tres matxs que enfrontarà el conjunt blanc-i-vermell a rivals directes– després venen Las Palmas (a fora) i Eivissa (a casa). “Tots els partits són importants. Demà [avui] és molt i molt important perquè els últims tres partits no hem guanyat i necessitem fer-ho per continuar en play-off. Hem d’anar partit a partit”, va explicar el tècnic madrileny, que es va referir al conjunt asturià. “Hem treballat amb diverses alternatives, sabent que és un equip amb velocitat i amb bona capacitat golejadora a l’àrea. Se’ls ha d’allunyar de l’àrea”, va manifestar. “Hem de controlar el joc i fer bona pressió després de pèrdua de pilota. I, depenent de si juguen amb cinc o amb quatre al darrere, i de com se situen al mig, variarem una mica la sortida de pilota. Però tenim la idea del que hem de fer en cada cas”, va concloure en aquest sentit.

Nom propi: Iván Martín

L’entrenador també va ser preguntat per un dels fitxatges d’hivern, Iván Martín, que no està tenint el protagonisme, de moment, que s’esperava d’ell. De fet, en l’última jornada, es va passar els noranta minuts a la banqueta. “L’altre dia no va jugar més com a toc d’atenció. Ve de primera divisió, però no havia estat bé durant la setmana i no vull regalar minuts, sabent que és un jugador important”, va aclarir. “Ell ha reconegut que no ha donat la seva millor versió. Ja li he dit que si el conegués absolutament, no tindria dubtes que podia tenir una setmana dolenta, però l’he d’anar descobrint. Està tot clar, entre ell i jo, i entre ell i l’equip. És un jugador que ens ha d’aportar coses”, va assegurar.

LA MILLORA

“Darrerament ens anem acostant a un equilibri que m’agrada”

IVÁN MARTÍN

“No va jugar més com a toc d’atenció; no vull regalar minuts”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)