Derrota del Girona en l’últim instant

Divisió d’honor juvenil. En un partit sense res en joc, l’equip gironí perd contra l’Ebro amb un gol en el minut 92

Girona 1 Ebro 2

GIRONA:Joel, Congost, Pedroza, Pablo, Garriga (Jan,81’), Pol, García, Oltra, Solans (Vazquez, 81’), Vázquez i Musta (Gómez, 55’).EBRO:Hugo, Diallo, Da Silva, Iván (Fuentes, 32’), Vallespin, Rubén Pérez, Pablo (Pardo, 65’ (Baeyens, 88’), Gutiérrez (Melendo, 65’), Subías (Gonzalo, 46’), Escario i Joel.GOLS:1-0 (55’) Iker García. 1-1 (75’) Melendo. 2-1 (92’) Gonzalo.ÀRBITRE:Pedrol Vozmediano.T.G.:al local Pedroza.T.V.:cap.

Res en joc hi havia ahir a Vilablareix entre Girona i l’Ebro. Tots dos equips salvats, sense més expectatives que intentar quedar al més amunt possible, van disputar un partit que es va decantar pels visitants quan ja s’acabava, en el minut 92, amb un gol de Gonzalo, precedit d’una errada local en sortida de pilota. I això que el Girona va fer una actuació per guanyar el partit amb solvència. Després d’una primera part sense gols, Iker García (55’) va avançar els blanc-i-vermells, que van disposar després d’ocasions per marcar el segon però, primer amb un penal innocent, (75’) l’Ebro va empatar i en l’últim instant (92’) va capgirar el marcador.