Girona

“A la Copa semblàvem els The Rolling Stones”

Girona El tècnic de Sòria, Pablo Machín, reviu l’any de l’ascens amb el Girona el dia que fa cinc anys de la gesta

L’ex tècnic del Girona, Pablo Machín, també ha volgut recordar aquella històrica temporada de l’ascens. “El que em quedo sobretot és amb les cares de la gent més propera; l’staff, els jugadors i, sobretot, els aficionats”, comenta Machín tot fent referència als moments posteriors a aconseguir la gesta. “Diuen que la cara és el reflex de l’ànima. És un record inesborrable; hi havia una infinitat de gent per tots els carrers”, assegura. L’equip va viure tot la celebració a sobre d’un autobús descapotable i va ser testimoni de l’aglomeració d’aficionats del Girona més gran vista mai. A la plaça del vi, on es van fer els parlaments, la riuada de gent era continua. A l’acte final de la Copa es van reunir prop de deu mil persones. “Quan estàvem a dalt de l’escenari era el més proper a sentir el mateix que un artista; semblàvem els The Rolling Stones”, comenta tot rient.

L’entrenador castellà va estar cinc temporades dirigint al Girona on va aconseguir una permanència agònica el primer any i dos play-off consecutius les següents temporades. La 16/17 va tocar el cel deixant l’equip en segona posició i convertint-lo de primera divisió. També va firmar un any immillorable a primera aconseguint la permanència ben d’hora. Machín recorda una etapa que ja forma part del llibre d’història d’aquest club.

DESTACAT

“Veure la felicitat de la gent de Girona i sentir-te partícip d’això, és molt satisfactori”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)