Girona

El Girona s’interessa en el figuerenc Pep Chavarría

El Girona fa temps que té a la llista de desitjos al carriler esquerre Pep Chavarría. El figuerenc, amb contracte amb el Saragossa fins al 30 de juny del 2024, ha encadenat dues temporades a segona A més que notables i ha despertat l’interès de diversos equips de la màxima categoria – Mallorca i Betis, segons ha pogut saber aquest diari– que entraran en competència amb els blanc-i-vermells a l’hora de fer-se amb els serveis de l’altempordanès.

Quique Cárcel i el seu equip continuen treballant a l’ombra per planificar la plantilla del curs 2022/23, la del retorn a primera divisió. La direcció esportiva segur que compta amb una àmplia llista de jugadors futuribles per a l’equip i Chavarría és un d’aquests. Els gironins haurien de negociar amb el Saragossa però la diferència de categoria, el desig del jugador, que ha esperat durant diversos mesos una millora de contracte del seu club, i el fet de jugar a primera a prop de casa, podrien forçar una situació beneficiosa per al Girona. I és que, el carril esquerre ha quedat pràcticament desert en l’equip dirigit per Míchel Sánchez després de les sortides per finalització de contracte de Jairo Izquierdo i David Juncà.

Chavarría, de 24 anys i nascut a Figueres, es va formar a les categories inferiors de la Unió fins a debutar amb el primer equip a tercera. El 2018 va fitxar per l’Olot fent el salt a segona B i dos anys després, el 2020, va incorporar-se al Saragossa, club amb el qual ha jugat 37 partits cada una de les dues últimes campanyes entre la lliga i la copa (1 gol).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)