Girona

Benfica i Nàpols, amistosos de nivell per al Girona

Els partits de pretemporada començaran el pròxim dimarts en el duel que enfronta al Girona contra el Peralada

El Girona ha començat a rodar aquesta setmana, encara que per veure’ls en acció en els primers amistosos de pretemporada caldrà esperar fins dimarts que ve.

L’estrena serà dimarts 19 de juliol al municipal de Peralada contra el conjunt altempordanès, de 3a divisió FEF, a les 19:30h. Un partit que servirà per provar jugadors i preparar-se pels plats forts de l’estiu. Els de Michel viatjaran tot seguit a la ciutat de Meyrin, a Suïssa, per jugar el divendres 22 de juliol a les 19h contra el Benfica, club històric de la lliga portuguesa. Els amistosos de juliol finalitzaran a La Vinya dimecres 27, amb un partit contra l’Andorra, recentment ascendit a 2a divisió A, que tindrà lloc a les 19h.

Al mes d’agost hi ha confirmats, de moment, tres amistosos més. El primer serà contra el Nàpols que dirigeix Luciano Spallleti. El partit es disputarà dimecres 3 a les 20:30h a l’estadi Teofilo Patini, ja que el Diego Armando Maradona es troba en procés de renovació de la gespa. Tres dies més tard, el dissabte 6, es disputarà el 45è Trofeu Costa Brava, que enfrontarà al Girona i al Club Bolívar, equip on juga l’Àlex Granell. L’escenari serà l’estadi Palamós Costa Brava i el partit tindrà lloc a les 21h. Per últim, el darrer amistós confirmat abans de l’inici de la lliga serà el 7 d’agost a les 19h contra el Saragossa, en el segon test de pretemporada que es disputarà a La Vinya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)