Girona

El Nàpols, una prova de foc

L’equip ha viatjat a terres italianes per enfrontar-se al Nàpols de Luciano Spalletti. El matx (18.30h, Esport3) serà tota una prova de foc per al conjunt de Míchel Sánchez a poc més d’una setmana per començar la competició. El duel serà el quart compromís del Girona en la pretemporada del retorn a la primera divisió. Després de l’empat contra el Peralada, la derrota a Suïssa contra el Benfica i el triomf davant l’Andorra, els blanc-i-vermells tenen una cita a la població de Castelo di Sangro (Nàpols) per reivindicar-se contra un equip gran.

Un rival de Champions

El Nàpols serà el segon conjunt de la pretemporada catalogat com un dels potents d’àmbit europeu. Els de Spalletti disputaran l’edició de la Champions d’aquest any, després de quedar tercers classificats en la Serie A de l’última temporada. Els azzurri van lluitar per consolidar-se en la tercera plaça sense poder entrar, al tram final, en la lluita pel títol. El Milà i l’Inter van augmentar la diferència malgrat el bon rendiment dels napolitans. A la plantilla dels italians hi ha hagut molts de canvis, per començar en la defensa, on han arribat quatre fitxatges; Östigard, Min-Jae, Costanzo i Mathías Olivera. A la zona del mig del camp, el camerunès Anguissa ha estat la principal novetat. El futbolista ha estat fitxat per una xifra de 15 milions del Fulham de la Premier League. Per altra banda, el club també ha tingut molta feina aquest estiu en forma de vendes. La més sonada ha estat la del defensa central, Koulibaly, que ha fet les maletes per anar a jugar al Chelsea de Thomas Tuchel. La xifra de la venda, que voreja els 40 milions, ha estat la més alta dels últims anys al club italià. A més a més, el Nàpols ha perdut una peça icònica dins del club, com és el veterà Insigne, direcció a la MLS. Actualment, l’equip que vesteix de blau cel està capitanejat per Giovanni di Lorenzo, lateral de la selecció italiana, per tornar a situar, un any més, el Nàpols entre els millors equips de futbol europeu.

L’estrena per a alguns

El partit a Castelo di Sangro, no deixa de ser un enfrontament amistós de pretemporada entre dos equips de primera línia competitiva. Això no obstant, els al·licients més destacats per al Girona serà l’estrena dels dos fitxatges d’última hora, Riquelme i Yangel Herrera. També s’hi podrà afegir David López, que arrossegava unes molèsties, però que ha viatjat amb la resta de l’equip. En la convocatòria, les novetats són les baixes d’Artero, per lesió a l’abductor, i d’Ortolà, que sortirà del Girona. L’equip disposa de vint-i-dos efectius, entre els quals n’hi ha vuit del filial; Lluc, Biel, Sala, Roca, Monju, Almansa, Pau Víctor i Ureña.

De Nàpols a Olot

L’equip, després del partit a Nàpols, té pensat tornar a terres catalanes per realitzar una estada a Olot. Des de dijous, dia del retorn, fins a diumenge, després del matx disputat contra el Saragossa a La Vinya. El conjunt de Míchel s’instal·larà a la capital de la Garrotxa i s’exercirà als camps d’entrenament de l’empresa de gespes, Royal Verd. Serà l’últim moviment de l’equip de la pretemporada, que oficialment acabarà a Olot amb la vista posada en el partit a València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)