Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

juan carlos (90’)
CONCENTRAT
Va saber controlar bé el joc de peus, tot i no seleccionar a vegades la millor passada. El veterà porter va tornar a salvar l’equip sota pals en un xut potent de Beltrán fora de l’àrea. No va poder impedir el gol d’Aspas en un xut encreuat.
YAN COUTO (90’)
IMprecís
El futbolista brasiler va tenir molta presència a camp contrari, però no va poder guanyar cap un contra un. En el segon temps, va tenir algunes accions de passada en què no va estar fi i va permetre al Celta agafar oxigen amb pilota.
saNTI BUENO (90’)
Corrector
L’uruguaià va ser el millor de la línia defensiva i va saber gestionar bé l’esquena de Couto. En els duel amb espais, es va fer fort. Va tenir una acció per anotar l’empat en una sortida del córner. Es va adaptar bé a la línia de quatre.
JUANPE (90’)
erràtic
Va cometre errades en la sortida de pilota que van estar a punt de costar gols del conjunt gallec. En la sortida, no es va sentir còmode a l’esquerra i Iago Aspas el va treure del partit. En l’acció del gol, Pérez li va guanyar la posició.
MIGUEl (81’)
combinatiu
El madrileny va estar correcte al lateral malgrat no tenir l’arribada que se n’espera. En el joc de combinació, el futbolista es va sentir còmode, però no va participar gaire en el joc ofensiu. Es va dosificar.
YANGEL (10’)
Lesionat
El migcampista veneçolà va estar imprecís des del primer minut, però va liderar la pressió ofensiva de l’equip. Al minut 10, el futbolista va demanar el canvi després d’una lesió que es va fer sol. Quan va agafar el ritme, el van canviar.
DAVID LÓPEz (90’)
DESUBICAT
Míchel el va situar al doble pivot amb Aleix i va començar el partit molt actiu amb pilota. De mica en mica, va anar perdent presència amb pilota i defensivament va perdre la posició. Va estar imprecís en l’acció de la passada curta.
aleix garcía (90’)
PLANER
El migcampista va entrar bé al partit, però no va fer el pas endavant donant velocitat al joc de l’equip. Va estar bé en el replegament defensiu, però no va connectar amb els davanters. En accions de pilota aturada va tenir una millora.
UREÑA (59’)
COHIBIT
El debut d’Ureña a primera a Montilivi no va ser el més somiat pel jugador. No va poder superar Hugo Mallo en cap acció i el conjunt gallec el va poder neutralitzar amb una defensa dos per un. Va perdre alguna pilota en zona de creació.
STUANI (90’)
DESACTIVAT
Va disposar de l’acció més clara de gol del Girona amb un remat de cap al punt de penal. Va estar dominat a la zona tres i li va costar trobar una figura per associar-se a dalt. En els minuts finals se’l va veure amb molt de desgast.
taty (81’)
LLUITADOR
Va ser un dels jugadors més destacats del matx. L’argentí va saber interpretar bé els atacs en transició per descarregar a banda. Va guanyar molts duels aeris i de cos a cos. En el tram final, Míchel el va canviar pel desgast en la pressió.
RamON(49’)
APAGAT
Míchel el va canviar dues vegades. El migcampista no va trobar el ritme del partit.
REINIER (31’)
Amagat
Va entrar i va tenir la millor ocasió de la segona. No va aparèixer més en el joc.
SAMU (31’)
INOFENSIU
Va estar imprecís en alguns controls i no va entrar en el joc ofensiu.
Javi (9’)
RELLEU
Va entrar al final i no va aportar cap acció de perill per la seva banda.
JOel (9’)
RECURS
El de Camprodon va debutar a primera divisió a Montilivi.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)