Girona

Mor Isidre Sala, el jugador amb més partits de la història del Girona

Dol al futbol gironí i al Girona FC, que perd un dels seus grans referents històrics. Isidre Sala, el futbolista amb més partits vestint la samarreta del Girona, ha mort als 81 anys. En una època en què el Girona no ha parat de créixer i diversos protagonistes han tingut un paper destacat, cap ha arribat a l’altura d’Isidre Sala, que va acumular 432 partits amb la blanc-i-vermella. Natural de Vilamalla, Sala va traçar una gran trajectòria al conjunt gironí, a tercera divisió, i no en va marxar tot i que no li van faltar propostes per fer el salt a una categoria superior. Central de qualitat i personalitat, el gran capità va debutar amb el primer equip el 1963 –va jugar també al Figueres i al Banyoles– i hi va encadenar tretze temporades. Durant l’etapa al Girona, fins i tot va participar en uns Jocs Olímpics, els de Mèxic de 1968. És l’únic futbolista del Girona que ho ha aconseguit. Sala va ser un dels futbolistes que va viure el trasllat de l’estadi de Vista Alegre a Montilivi, el 1970.

Després de penjar les botes, Isidre Sala va entrenar diversos equips, entre els quals l’Olot i el Lloret, i va ser també alcalde de Vilamalla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)