Girona

Míchel: “Hem generat en atac però no hem estat contundents en defensa”

Míchel Sánchez, el tècnic del Girona ha valorat la derrota que ha patit el seu equip a Montilivi contra la Real Sociedad (3-5). El de Vallecas ho ha tingut clar: “Em preocupa molt rebre cinc gols. No hem estat forts a la nostra àrea. Han tingut una efectivitat màxima, però no pot ser que fer tres gols a casa no ens serveixi per sumar algun punt”, ha explicat l’entrenador, que ha afegit: “explicava el de Vallecas, que hi afegia: “Hem de saber interrompre més el joc. Pequem de tous i això es paga. Ofensivament, estem contents, ja que hem generat contra un rival que exigeix a l’oponent.”

Míchel ha maleït la poca contundència defensiva que ha mostrat l’equip, un fet que ha decantat la balança davant d’un rival amb molta qualitat que no ha perdonat: “Amb el 3-4 hem tingut ocasions clares i no estàvem del tot morts, però no hem tingut el control en les transicions ja que no hem sabut parar el joc. Hem estat poc contundents”, ha dit el madrileny, que respecte a l’ambient que ha notat a Montilivi –alguns aficionats s’han impacientat amb l’equip en l’inici, ja amb el 0-1–, ha comentat: “A l’afició la veig amb nosaltres. Crec que se senten orgullosos del que fem. L’equip ho dona tot i desconec el punt de disconformitat que puguin tenir. L’afició ha emplenat Montilivi i la sensació que tinc és positiva. Evidentment no podem agradar a tothom”.

Sobre l’actuació de Riquelme, que ha marcat un golàs que ho ha canviat tot, l’1-1, Míchel ha valorat: “Roro ha fet un gran partit i ha guanyat duels. Ha fet un golàs però Sorloth també ha guanyat duels. Quan et marquen a l’home has de tenir un bon timming en les primeres passades ja que no tens temps de mirar”, en referència al marcatge a l’home que feia la Real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)