Girona

Míchel: “Hem de modificar alguns aspectes del joc”

El Girona ha sumat un nou punt a casa, però no ha trobat l’esperat triomf. Els de Míchel han tornat a rebre un gol en un matx on el madrileny ha fet sis canvis en l’onze titular.

Canvis a l’onze inicial

“Estic content amb tots els canvis. Hem de jugar tres partits en una setmana i setanta-dues hores després era difícil que poguéssim aguantar el ritme de l’Osasuna amb un onze idèntic a l’altre dia contra l’Almeria”, ha dit Míchel.

Canvi a la porteria

“Després d’Almeria vaig parlar amb Juan Carlos i li vaig dir que donaria l’oportunitat a Gazzaniga per canviar la dinàmica. La seva reacció va ser espectacular i estic content amb els tres porters que tenim. També li vaig dir que si Gazzaniga es guanyava l’oportunitat, tindrà continuïtat. És important per l’equip que no hi hagi gaires canvis en la porteria. Fer un canvi d’aquest estil comporta que hi hagi una bona feina de tot l’equip”, ha dit Míchel.

Visita al Bernabéu

“Clar que podem guanyar. Cada partit tenim la il·lusió que seran tres punts. Avui ho hem preparat amb la intenció de guanyar i hi ha hagut moments per tot. L’Osasuna és un equip que et compromet molt a situacions de màxim risc”, ha dit el tècnic madrileny.

Accions per millorar

“Sí, l’equip està tou en un servei de banda. No gestionem bé els suports i perdem duels. Sabent que l’Osasuna és el rival que més duels guanya de la lliga. Crec que hem concedit menys que altres vegades i hem canviat la dinàmica de saltar a la pressió. Ho treballarem més i crec que és la clau per assolir la permanència”, ha dit Míchel.

Ansietat per la victòria

Després de l’un a zero he tingut aquesta sensació. Que teníem una muntanya a davant per escalar. Per sort, l’empat ens ha anat molt bé. Al final, els números ens estan matant tot i ser un dels equips que més genera. S’han de modificar alguns aspectes del joc. Sempre el que dic a la sala de premsa, els hi dic el divendres a entrenament”, ha conclòs l’entrenador del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)