Girona

Aleix Garcia: “Al Bernabéu hem d’intentar ser el màxim de protagonistes i tenir personalitat”

El migcampista del Girona, Aleix Garcia, ha atès als mitjans de comunicació a pocs dies que l’equip gironí visiti el Santiago Bernabéu per enfrontar-se al Madrid. Ambició de mena, el d’Ulldecona, el segon jugador més utilitzat per Míchel Sánchez per darrera de Santi Bueno, ha explicat com veu l’equip de cara al duel a l’estadi blanc i com es troba ell personalment:

Sensacions de l’equip

“Estem fent bons partits i competint bé. Hem de corregir els errors ja que contra el Madrid no podem cometre’ls, sinó ens passaran per damunt”, ha explicat Aleix Garcia

Precedent a favor

El Girona va guanyar al Bernabéu en l’últim partit que hi va jugar. Amb Eusebio com a tècnic, el d’Ulldecona va jugar tota la segona part (1-2): “Recordo que va ser una bona segona part. Ho recordo amb felicitat ja que vaig tenir opció d’entrar i amb els canvis vam revolucionar el partit. Ara l’escenari és diferent però hem de sortir amb la mateixa mentalitat de competir i a veure què passa”, ha recordat el migcampista.

Què s’ha de fer per vèncer?

“Sincerament no sabem com anar a guanyar. Ells poden donar la sensació que estan poc fins però en qualsevol jugada Vinicius, Benzema, etc. et poden fer gol. No sabem si faran rotacions pensant en el partit de Champions League però hem de ser el màxim protagonistes amb pilota, ser nosaltres mateixos i tenir personalitat”.

Firmar l’empat

“Si que el signaria. Però ja només per aconseguir-ho hem de fer un partit perfecte. El firmaria ara mateix”, ha dit el d’Ulldecona en un atac de sinceritat.

Protagonisme personal

“Estic trobant la millor versió en una regularitat a primera que no havia tingut mai. Gràcies a confiança de Michel em sento bé i content, cada vegada més. En l’últim partit va ser un orgull portar el braçal de capità i només espero seguir en la línia, a més que a poc a poc els resultats aportin alegries”.

Línia de quatre

“El mister ha de provar variants quan les coses no surten ja que calen solucions. Treballem 4-4-2 i les segur que les coses sortiran. Jo em sento igual a gust, la idea no canvia ja que volem sortir amb la pilota jugada i ser protagonistes. Són circumstàncies que potser no estem trobant la formació perfecte per guanyar partits”, ha sentenciat el migcampista del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció