Girona

Míchel: “A la primera meitat hem tingut els millors minuts de l’equip en tots els aspectes”

Reconeixement a l’equip

En defensa l’equip s’ha sacrificat molt contra el campió de lliga i d’Europa. Amb pilota hem tingut personalitat i hem tingut les ocasions més clares de la primera meitat. És una autèntica llàstima que no hàgim acabat guanyant els primers quaranta-cinc minuts. Som dels equips més humils de la categoria i per nosaltres és un premi molt gran. Hem intentat ser nosaltres mateixos i que ens reconeguin”, ha valorat Míchel.

Solidaritat defensiva

“Hem de ser un equip que quan el rival tingui la pilota, tots ajudem. Teníem a davant un rival que e´s dels millors del món i la mentalitat que hem tingut és molt bo”, ha dit el tècnic madrileny.

“El punt ens ha d’ajudar a seguir treballant i millorant per veure la millor versió del Girona amb pilota i sense. Hi ha vegades que no hem sigut tant contundents. Per parar a Vinicius ho hem fet tot, però a vegades marxa. Igual que Modric. És complicat fer-ho contra aquests equips”, ha valorat el tècnic.

El millor partit?

No és el millor partit de la temporada. La primera part sí, en tots els sentits. En el Villamarin, al Wanda, al Civitas vam fer un gran partit i no ens vam endur cap premi. Avui, potser hem estat més sotmesos pel rival a diferència dels altres partits que he comentat”, ha explicat Míchel.

Carlo Ancelotti

“Li he dit que per a mi la situació del gol és com ens va passar a nosaltres a Almeria. Per mi no hi ha d’haver falta allà, són situacions del joc”, ha dit Míchel.

Yan Couto i Miguel

“Miguel ha tingut un problema de cansament i ja està bé. I Couto és l’acció de Kroos que l’ha deixat adolorit. En prinicipi és només el cop. Veurem com progressa al llarg de la setmana”, ha conclòs el míster.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)