Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
segur
En la primera part va aturar tot el perill amb molta seguretat i en la segona va tornar a estar fi amb Nico Williams, El gol va ser una genialitat de Guruzeta i poc va poder fer per intentar aturar una pilota que anava a l’escaire esquerre.
Arnau (90’)
tímid
Yuri i Berenguer li havien d’exigir, però el partit del Girona va ser tan bo que en cap moment van poder connectar per l’esquerra. La llàstima és que Arnau tampoc va poder ser profund perquè els extrems li van tapar la progressió.
Santi Bueno (90’)
líder
L’uruguaià va fer un gran partit i com el seu company a l’eix va mostrar-se imperial a l’hora d’aturar el temut atac de l’Athletic Club. Va tirar la línia del fora de joc de manera impecable i va semblar que ho tenia tot controlat sempre.
David López (90’)
efectiu
Amb línia de quatre existia el dubte sobre si se sentiria segur i confortable i no només s’hi sent, sinó que ho transmet a l’equip. Va aturar molt bé Iñaki Williams, però és que, a més, va fer el seu segon gol de la temporada en el 67.
Miguel (85’)
notable
Després d’encadenar algun partit amb un rendiment per sota del que s’esperava, o del que va tenir a l’inici del curs, Miguel va tornar a meravellar per l’esquerra. Es va entendre amb Valery i va trepitjar l’àrea rival amb regularitat.
Toni Villa (65’)
actiu
L’extrem va fer una gran primera part encarant i atrevint-se en el cos a cos amb Yuri. Es va associar molt bé amb els companys, va estar força bé en la centrada, però, a poc a poc, es va anar apagant per la falta de ritme.
Oriol Romeu (90’)
omnipresent
Va tornar a donar una classe de posicionament tàctic, pressió, rigor i criteri amb pilota i sense. El migcampista fa respirar l’equip al ritme que vol i sap trencar línies quan cal canviant la intensitat i generant joc per als companys.
aleix Garcia (90’)
irregular
Amb pilota va mostrar-se més imprecís que de costum, tot i que va fer l’assistència del 2-0 a David López. Va córrer com de costum, i és que al costat d’Oriol Romeu és un aspecte del joc innegociable per mantenir l’equilibri de l’equip.
valery (62’)
condicionat
Al Bernabéu es va guanyar la possibilitat de continuar a l’onze i tot just al minut 2 va enterrar part de les aspiracions que tenia en el partit. No va conduir amb encert un u contra u i des de llavors no va decidir gairebé mai bé.
yangel (85’)
brutal
El veneçolà va tenir un inici de partit d’impacte en el qual va fer aixecar de la cadira als aficionats. Passades a l’espai, desequilibri en l’u contra u, sotanes i tot amb la mateixa cara de no immutar-se hi hagi la tensió que hi hagi.
taty (62’)
ansiós
Als davanters se’ls demana gols i últimament li està faltant tenir o generar-se el perill. Per primera vegada se’l va veure amb més ansietat que mai per aquest motiu i Míchel el va treure del partit després d’una jugada imperdonable.
Stuani (28’)
far
Va entrar al camp amb 0-0 i poc després l’equip va fer dues dianes. Va quedar-se sol en atac, sobretot, després del 2-1 basc.
riquelme (28’)
fluix
No va estar tan fi com de costum, ni en l’u contra u, ni amb la pilota als peus. Escorat a banda i obligat a defensar perd les virtuts.
I.Martín (25’)
ben tornat
Gairebé en la primera pilota que tocava va guanyar la cursa a un tou Balenciaga per fer el 2-0.
Terrats (85’)
combatiu
Va ajudar al mig del camp quan les cames fallaven i va treballar per mantenir la renda del seu equip.
Javi h. (5’)
estèril
No el van encarar per la seva banda i va complir l’expedient de donar oxigen a un Miguel fos.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)